fredag den 30. januar 2009

Forår, Ny gang med scrap, syet kort og masser af scrallup punch

Sidste fredag købte jeg disse afskåret hyacinter hos en blomsterhandler og de står så flot her efter en uge! Det må man da sige er 30,- værd... Også dufter de fantastisk;0)
Den sidste uge har jeg nærmest ikke lavet andet end at male kælder / Gangen ned til butikken, men nu begynder det at lysne... Jeg har scrappet lidt og malet ramme som matcher.

Sommerfuglene er lavet med punch i 2 forskellige størrelser.(findes i webshoppen)
Jeg har flyttet mine scrappede bogstaver ud i gangen over døren:0)

Lidt af hvad jeg har malet...

Så er der et scrappet kort helt uden stempler! Det er syet i hånden med hjælp af den helt fantastiske lineal fra Tim Holtz. Bogstaverne er lavet på BigShot med Glimmerlim fra Ranger og ellers er der blomster fra Prima og en lille knap;0)

Et lille nærbilledeSådan så det ud i butikken i sidste uge da der endelig kom scrallup punch hjem. Det gør der ikke mere. 3" er udsolgt, men der er ganske få stykker tilbage af de andre;0)
Rigtig god weekend og tak for besøget;0)


8 kommentarer:

Majer sagde ...

Rigtig fint kort du har lavet. Det ser skønt ud med syningerne, men jeg forstår det ikke helt. Er det ikke lettere med en symanskine?? Eller hvad er det lenialen kan???

Hilsen Spørge Jørgen ;-)

Karina sagde ...

Hvor har du været flittig.
Din ramme med sommerfuglene er superflot.

Thanni sagde ...

Rigtig sødt kort med alle de syninger :)..og bliver osse nødt til at vide hvad den Tim Holz-lineal kan ??...og hvis det nu sku' være hvor man så kan købe sådan én henne ?? :)

Pialine sagde ...

Hvor har du haft travlt og hvor er det blevet flot :o) ...god ide med Tim Holz linial - det havde jeg slet ikke tænkt på, så var lige henne og lure på min linial GG. Supersødt kort.
Knuzzer

Netti sagde ...

Hvor ser det godt ud, det du har malet i kælderen.
Lækre punches du har..får du flere hjem til når du kommer til Ejsing?

Helle Sahl sagde ...

Nu har du snart et helt nymalet hus. Den er blevet fin trappen og det smukke scrappede billede. Elsker alle mine scallup punch og jeg kan se mit næste køb er en lineal. Vil du tage en med mandag? ;o)

Betina Olesen sagde ...

Ajjjjjjj Sofie.... hvor er den ramme bare hammer flot, den er jeg da vist både nødt til at lifte og se IRL... flot flot....

Knuz Betina

madamtridse sagde ...

Hvor er det et kanon flot kort du har lavet.:)
Jeg er helt vild med din sommerfugle i ramme. Søde ord du har skrevet under sommerfuglene.
Du må forsat ha' en rigtig god søndag.