lørdag den 17. januar 2009

Distressing Ink step by step

Jeg har lovet et par kunder fra butikken og prøve at forklare farvelægning med Distressing ink og håber andre også kan få glæde af forklaring samt billederne. Jeg bruger 300g akvarel papir stempler med StazOn (sørg for puden er godt fugtig) da det er en vandfast sværte.
Jeg trykker ganske lidt vand ned til pensels hårene, men ikke for meget. Så dypper jeg spidsen (og kun ganske lidt) i den farve jeg ønsker og maler langs kanten. Penslen tørres i sugende papir og så males farven langs kanten forsigtigt ud over det hele. Jeg gør ikke papiret vådt først, så syntes jeg farven flyder for meget. Med ganske let fugtig pensel er det megetlet at styre.

Det samme gentages en gang til evt. med en lidt mørkere denne gang. Samme farve kan sagtens anvendes en gang til, men dog mere koncentreret så farven forbliver mørkere. På dette stempel har jeg brugt farverne "Vintage Photo" - "Tattered rose" - "Scattered straw" - "Faded jeans"
God fornøjelse og spørg endelig, hvis jeg ikke har forklaret mig ordentligt...
Min kort kasse var ved og blive lidt tom, så jeg måtte igang med lidt nye fødselsdags kort. Her er et dejligt, dejligt stempel med en CUPCAKE!

Jeg kender ikke helt dette stempel, da det er venligst udlånt af Anitta. Men sød, det er hun;0) Begge stempler er farvelagt med Distressing Ink.
Fortsat rigtig god weekend og tak for besøget;0)
13 kommentarer:

Pia sagde ...

Hvor er det nogle søde kort, det kunne være jeg skulle prøve at male med distressing ink igen ,du er super dygtig til at male

Pialine sagde ...

Det er nogle supersøde kort du har malet - det kunne jeg godt tænke mig at lære/prøve - din forklaring er helt fin og nem at forstå.
Knuzzer
Pialine

Annita sagde ...

godt at se du har kunnet bruge den lille pige ;-) hun er fra www.sugarnellie.com

Rikke Eskildsen sagde ...

Skønne kort, dejlige farver og god forklaring

Heidi sagde ...

så skønne kort du har fået lavet og super flot farvelagt - må altså til at gøre noget mere med distressing ink - tak for vejledningen ;o)

knuz og god weekend ;O)

Anneli sagde ...

Nyydelige kort <3
Du er kjempeflink å male stempeltrykkene!
Flott trinn-for-trinn beskrivelse (:
Håper du har en
flott helg <3 Klem / Knuz

Majer sagde ...

Lækre kort til din kortkasse. Min kortkasse er også i lav, så jeg har også lavet et par kort i weekenden :-)

madamtridse sagde ...

De kort er super søde. Jeg er vild med den lille mus i kagen:)
Tusinde tak for din vejledning. Det må jeg afprøve. Det er nogle skønne dæmpede farver når der bruges distressing ink. :)
Du må ha' en god søndag.

Karina sagde ...

Supersøde kort, du har lavet.
Jeg har lyst til at give dig en Award, den ligger på min blog så kig forbi ; )
Mange scraphilsener Karina

Monique sagde ...

Your card is beautifull !!

Monique

Helle Sahl sagde ...

Hmm... resultatet du får, bliver så flot, at jeg måske tror jeg må prøve igen med den vandpensel.

BellaMio sagde ...

Det ser utroligt god ud med distressing ink, flotte farver!! Tak for anvisningen.. :-)

Anki sagde ...

Vilket superfint kort + bra "tutorial". Såg att ni skulle ha en skrapamok - oj, vad skoj det hade varit att åka över till grannlandet för lite kul samvaro. Nåja - det får bli ngn annan gång ;-) Hoppas ni får trevligt! Förresten - har du sett att vi har startat en ny Challenge för Roses on Paper - vore kul att se dina alster där! Kramar - Anki