tirsdag den 8. juni 2010

På med hat og briller

Idag skulle jeg i kælderen for at gøre rent og rydde op, men så lå der lige et billede som jeg ikke kunne lade ligge i fred. Før jeg fik set mig om, var klokken 12! Det var den formiddag, men tilgengæld har jeg hygget mig rigtig meget og lavet noget jeg er rigtig glad for;0)
Jeg har lavet et layout set med et barns øjne og her var det et spørgsmål med at stoppe med pynten i tide, for jeg kunne være blevet ved. Billedet er af Mathias da han var omkring 3 år. Han havde fået en cykelhjeml af bedste Ena som han var utrolig glad for, han havde den næsten altid på når han legede sammen med et par dykkebriller han fik af onkel Tobias.

Blomster midterne har jeg tegnet og derefter klippet ud. Nogle af dem er stemplet, de andre lavet med punch og sat fast med lim eller 3D puder. Husene har jeg selv tegnet og farvet med Memento penne.

I eftermiddag skal vi til sommerkoncert hvor Mathias skal spille guitar. mormor skal med og bagefter tager vi herhjem og spiser allesammen. I aften skal jeg så vist ned og have ryddet op på det jeg ikke fik gjort her i formiddag...
Tak for besøget og på gensyn!8 kommentarer:

mumi sagde ...

kan ikke lade være at smile når jeg kikker på denne LO :-) sommer og sol :-)
super flot!!!

Marianne sagde ...

Hvor er den bare blevet totalt for nuser :o) Elsker titlen rundt om solen :o) Og selvfølgelig billedet - det er jo helt kanon :o)

Mette sagde ...

Hvor er det bar eet vildt sødt LO. Den der sol er bare skøn. Der er så mange skønne detaljer.

Anonym sagde ...

Fantastisk og stemningsfuldt lo. Fed ide med bogstaverne der er solens stråler.

Karina sagde ...

Super super cute børne sommerlayout!!

Netti sagde ...

Jeg kender godt det at man egentligt skulle rydde op men kommer til at scrappe..det hele råber jo til een :)
Supersødt layout du har lavet. Hvor ser det godt ud :)

Hellemor sagde ...

Hold da op, hvor er det Lo fantastisk. Den en lækre detalje efter den anden. Jeg er total vild med de små skæve huse du har tegnet.

Helle Kjul sagde ...

WAUW Sofie hvor er det flot og sommerligt - hvilket herlig billed også ;)