fredag den 4. juni 2010

Mobil billeder

Micki og jeg gik en rigtig lang tur den anden dag med Capone og trods det jeg er opvokset i Hjørring, så tror jeg aldrig nogensinde jeg har været der i Hjørring bjerge hvor vores tur gik hen. Jeg havde ikke mit kamera med, men min nye mobil skulle være en rigtig kamera mobil, så det kom på en prøve.

Capone havde det utroligt varmt og jeg fortrød godtnok vi ikke havde taget vand med til ham, men det var ikke meningen turen skulle have været så lang.

Ihvertfald er jeg tilfreds med mobil billeder som har samme kvalitet som mit lille canon kamera og det mister ikke kvaliteten på papir billeder, da de ligger i 5 mill. pixel. Dejligt og vide jeg altid har et ok kamera ved hånden;0) Så det var ikke så skidt det ikke var godt for noget med en ny mobil...


Nu har jeg travlt med dagens pligter inden jeg smutter i campingvogn og nyder den fantastiske sommerdag. Rigtig, rigtig god weekend til jer allesammen!

Hov hvo forresten... -Glemte jeg ikke lige og sige, at det er næste lørdag vi flyver til Bulgarien??

2 kommentarer:

Anne Thormose sagde ...

Det ser ud til, at I haft en rigtig hyggelig dag. Hvilken slags mobiltelefon er det, du har fået? Jeg er nemlig på udkig efter en ny, og din ser ud til at tage super billeder.

Jane sagde ...

Jo det glemte du da at fortælle :O)) Gode billeder du har taget. Kan i ha en rigtig god tur. Knus herfra