søndag den 6. juni 2010

Et enkelt layout og en nyhed.

Et enkelt layout er det blevet til og det må man ellers sige det er længe siden sidst! Ihvertfald i forhold til hvad det plejer... Men igår efter og have været en tur forbi til hygge scrap i Asdal lørdag og en lille shoppetur hos Pia, så kom jeg igang. Da jeg købte de her papirer, vidste jeg lige nøjagtig hvad jeg skulle lave, men det blev slet ikke som jeg havde regnet med. De grønne bogstaver drillede mig rigtig meget og det var meningen de skulle have siddet tættere sammen, men efter de var blevet limet var de ikke til og rokke ud af stedet. Også for det ikke skulle være løgn, så var printeren løbet tør for blæk... Så teksten måtte undlades. Men scrappet, det blev der.
Billedet er ret gammelt nu og det vækker mange minder. Micki sidder med sin elskede nulle pude som til sidst var blevet lappet så mange gange, at den var blevet helt uformelig og næsten uden fjer:0)

Ellers har det været en helt fantastisk uge med masser af hygge, steg på grillen og masser af afslapning og familie hygge. Micki har været ude og løbe Grundlovs løb lørdag og Mathias har haft kammerat på besøg. Denne uge skal der vaskes tøj og pakkes kufferter og gøres rigtig godt rent, for på lørdag er vi dem der er fløjet. Nu glæder jeg mig godtnok også rigtig meget til at komme ned i varmen med sikkerhed for sol og sommer uden mulighed for at parykken blæser af:0)
Om ikke længe kan jeg løfte sløret for en ny og spændende butik med alt til scrapperen eller kortmageren til alle nordjydere i Hjørring og omegn!
Tak for besøget og på gensyn!

11 kommentarer:

Karina sagde ...

Lækkert farverigt layout du har lavet. Og skønt billed ; )
Jeg glæder mig til at høre nærmere om den nye butik i det nordjyske.
Fortsat god søndag.

Helle Åbyen sagde ...

Dejligt LO, skønne farver....
Må vi lige høre om den fantastiske nyhed, er da ikke for lidt nysgerrig.....?????
Fortsat god dag.

BellaMio sagde ...

Skønt LO.., dejlige farver!!
Ny scrap butik i det nordjyske.., det lyder ellers for godt til at være sandt... :) Gid den blev i Hjørring, det ville være herrefedt!! Spændt på at høre mere.. God søndag!!

Joan sagde ...

Hej Sofie. Rigtig hyggeligt at se dig i går.
Det lyder vildt spændende med den butik, glæder mig til at høre mere :)
Rigtig god ferie til dig og familien :)

Hellemor sagde ...

Sofie - Det lyder sørme spændende med den nye scrapbutik i Hjørring. Det er da ikke til at vente med at høre mere.

Det er et rigtig flot layout du har lavet. Godt at du kom på besøg i Asdal så du blev inspireret - jah og ikke mindst så vi kunne få snakke det var hyggeligt.

Jeg håber at I får en rigtig god ferie.

Netti sagde ...

Hallo det lyder ellers spændende med den butik, hvornår åbner den?? Ikke langt fra Tversted vel??
Det var hyggeligt lige at hilse på dig i Asdal. En skam du ikke kunne komme og scrappe med.
Superflot layout du har lavet. Sikke dejlige farver der lige passer til billederne.
PS..nøj hvor jeg er misundelig på din PINK taske ;)

lam sagde ...

Skønt layout i flotte farver. Håber i får en fantastisk ferie og hold da fest din nyhed lyder spændende

Jane sagde ...

Ja nu er jeg da også nødt til at lige ligge et par linjer ind. Først vil jeg sige at jeg synes dit LO af et par trætte drenge er rigtig godt. Dernæst er jeg lige så nysgerrig som alle de andre piger ;O) Håber du løfter sløret helt inden du tager på ferie for det er da alt for spændende. Knus jane

Helle Sahl sagde ...

Dejligt enkelt LO og hvor spændende med en ny butik.

Marianne sagde ...

Supoer skønt Lo med nogle dejlige farver.... Det lyder spændende med en ny butik - fortæl endelig mere :o) :o)

Renate Røverdatter sagde ...

Hei
Du har en fantastisk blogg!JEg liker virkelig scrappeprosjkektene dine. Du er utrolig dyktig! Og jeg må legge meg til som følger:)

Jeg håper du kan hjelpe meg litt. Jeg skal snart en tur til Danmark, og har veldig lyst til å ta turen innom Living-Trend&Livsstil.
Hvor i Aalborg finner jeg den? Er det i sentrum, eller et annet sted. Jeg fant nemlig ikke adressen til Living på kort på internett. Håper virkelig du kan hjelpe meg.

Hilsen Forvirret Nordmann:)