torsdag den 22. april 2010

Ren afslapning

Man ser meget forskelligt på ferie former. Nogen er til udelivet, camping, telt osv, mens andre er til charter, pool og strand. Andre igen nyder ferien hjemme i haven:0) Jeg er nog til de to første for ren aslapning er det for mig hver eneste weekend, når vi er i campingvognen og griber også gerne chancen i hverdagen hvis det er dejligt vejr. Samtidig kan jeg også glæde mig til vi snart tager ned til varmen med sol, pool og serveret mad til alle måltider.
Det primære er, at gøre det som der for dig og din familie som er aslapning. Jeg kan godt lide, at man slapper af i weekenden når man nu endelig alle har fri på samme tid. Og det, at komme i campingvognen, selvom det er tæt på vores hjem er afslapning. Herhjemme er der altid noget som skal laves eller gøres og der bliver ikke slappet af på samme måde og underligt nok, så når man det altså alligevel selvom man er væk i weekenden...

Hvilke ferie orm nyder du? Og hvilke form for afslapning har du i weekenden? Måske du er rigtig god til at slappe af derhjemme uden nødvendigvis og skulle lave noget?

Snart nærmer weekenden sig igen og vejret tegner sig jo rigtigt godt or både lørdag og søndag, så vi er alle camping klar!
Tak or besøget og på gensyn;0)

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Anne-Sofie.
Vil lige benytte lejligheden til at sige at det er en hyggelig blog du har. Kan se du er helt tosset med Greengate, hvilket jeg godt kan forstå, for jeg elsker det også selv. Jeg snupper derfor lige dit link. :-)

Go' aften til dig.
Knus Line

Cecille sagde ...

Jeg kan kun være enig med dig i at camping er det bedste, men for os skal det være i telt. Vi nyder specielt at tage til Sverige og bo i naturreservaterne på pladserne, hvor der hverken er strøm eller træk/slip og der duer en campingvogn ikke, men som barn har jeg tilbragt mange timer i vogn og på campingplads.
Tak for en masse hyggelige indlæg..

Ditte sagde ...

Afslapning kan være mange ting, elsker selvfølgelig at holde ferie, enten en tur syd på, eller en tur til hytten i det norske, men en aften i sofaen med en bunke DVD'er kan næsten gøre det ud for en ferie, sådan rent afslapningsmæssigt.
Håber I får en rigtig dejlig weekend i campingvognen, vi ses-knus!