mandag den 5. april 2010

Happy Birthday - Laaaang forklaring

Jeg har lavet en ny stak fødselsdags kort med bi og blomster. Og da Irene har spurgt mig om nogle forskellige ting til netop dette kort, så kommer der en lang forklaring med billeder:0)
Stemplerne er dette clearstamps sæt fra Heroarts som er stemplet med Memento sværte.

Sky baggrunden er stemplet med "soft pool" som er en sværte fra Hero arts. Distressing ink har dog også nogle rigtige lækre softet blå farver som sagtens kan bruges.

Den lille bi har fået gul Flock så han blev lidt mere lodden i den gule farve. Jeg har først brugt denne lim fra EK (billedet herunder), da den er helt tynd som en kuglepen og limen er flydende så flock meget let hænger fast.

Spica pennen fra Copic er gennemsigtig med ganske let glimmer i som alle blomster blade og blomster midter er blevet farvet med. Det er meget svært og se på billedet, men der er et ganske fint glimmerlag over alle blomster.

Alle blomster, bi, sol og græs er blevet farvet med Memento penne.

Og til sidst har jeg brugt et 7Gypsies rulle stempel og herefter Word punch fra StampinUp!. Teksten er sat fast med 3D puder.


Sidste spørgsmål var hvilke tråd jeg bruger til og sy med og om det altid var syet i hånden. -Jeg bruger altid en tynd hæklegarn. Det er købt i en KÆMPE rulle i AZ og jeg bruger den lidt knækkede hvide da den hvide er meget hård syntes jeg. Og jeg syer altid i hånden. Det giver en helt anden effekt med hæklegarnet som er noget tykkere en sytråd. Og for at få det lige, bruger jeg en linial når jeg huller (det bliver altid hullet først) med ½ cm. mellemrum. Ovalt og rundt kommer på øjemål.
Så er der snart hverdag igen og drengene starter i skole igen imorgen, men da ugen allerede er godt igang, ja så varer det jo aldrig før det igen er weekend:0)
Sikke en dejlig påske med camping, fødselsdag og den mest fantastiske barnedåb i søndags! Steen og Mathias havde en vist uforglemmelig tur til en fodboldkamp på et kæmpe stadion i Hamburg med 58.000 tilskuerer...
Det var dagens indlæg og hvis jeg ikke fik svaret på alle spørgsmål, så må du bare sige til Irene;0) Tak for besøget.

4 kommentarer:

LaChris sagde ...

Total skønne sommerlige kort!! Og du har da lavet en How to som selv jeg kan forstå ;O) Du er super god til at kombinere og få brugt stempler!! Ha en god sidste påskedag.

Karina sagde ...

Rigtig lækre friske kort.
Fortsat god fridag.

Jette / ma11edina sagde ...

Hvor er det nogle herlige fødselsdagskort!! Og jeg takker da også for forklaringen *S*, den var lige "i øjet" ;)
Ja, heldigvis er det en kort uge...nu er det for alvor hverdag igen ;)
Ha´en dejlig uge.
Knus

claus sagde ...

Dejlige sommerlige kort. Ha´ en god kort uge.