søndag den 18. april 2010

En dejlig weekend lakker mod enden

En dejlig weekend lakker mod enden og en ny uge lurer om hjørnet. Først skal i lige se min musikalske søn:0) Jeg forstår simpelthen ikke hvor han har det fra, for som jeg før har sagt, så har hverken Steen eller jeg nogen som helst musikalsk blod i årene. Men hold da op, hvor lyder det godt når han spiller, hvad skal det ikke ende med hvis han fortsætter med undervisning?
Selvom det har været en weekend fuld af hygge og familie samvær, så endte den lidt træls for Mathias... Steen er lige nu i øjeblikket i lægevagten med ham og hans knæ som har fået en fodbold skade, så nu håber jeg ikke det er noget alvorligt. Han er selv rigtig nervøs, da han glæder sig rigtig meget til imorgen hvor en stor del af Holmegård skolen drager til Odense for og heppe på pigerne som er i finalen i skolefodbold. Og hvis de vinder, fortsætter turen i næste uge til parken i København. Og han vil så gerne med, så nu krydser jeg fingre...

Igår aftes da vi havde spist en dejlig stor Coulottesteg og bagte kartofler, var drengene ude ved grillen og lave skumfiduser og Micki kom ind med en stivnet skumfidus på fingerne:0) Det så sjovt ud og det kunne jeg godt finde på og scrappe engang.
Nu vil jeg løbe for dennegang og over for at se til min Zoo Paradise på Facebook... Har du også en? Ellers kan det anbefales, for det er et rigtigt hyggeligt spil... Ikke også Annette og Annette?
Tak for besøget og god søndag aften!

6 kommentarer:

Annette sagde ...

LOVE Zoo Paradise - og A. Madsen er SÅ KLAR :-)

Indretning med dejlige farver. sagde ...

Det lyder som om i har haft en kanon god weekend.
Ærgeligt, der ikke var lyd på billedet, så vi kunne hører ham spille:-))
Ha´en dejlig aften.
Knus Susi

Karina sagde ...

Det lyder som en god weekend. Jeg håber, at det ikke er for slemt med Mathias.
Jeg springer Facebook spillene over. Jeg har tidsrøvere nok i forvejen : )

Hellemor sagde ...

Synd for Mathias at hans weekend skulle ende på sygehuset. Jeg håber ikke at det er noget alværligt. Det ville synd om han ikke kunne komme med til Odense sammen med klassen.

God bedring.

Netti sagde ...

I ser ud til rigtig at have hygget jer :) Du skal da scrappe billedet af den unge guitarist ikk? :)

Linda sagde ...

Hej Sofie - tak for god læsning, det er alt for lang tid siden jeg har fået lagt en lille hilsen her på din blog. Sorry med det går lidt stærkt for tiden. Men tro mig du bliver læst hver gang du skriver:0) Håber da ikke der er for slemt med Mathias knæ. En flot og koncentreret fyr ham gitar risten. Kan du have en god uge :0)