tirsdag den 14. juli 2009

GreetingFarm kort

Vi ligger stadig på camping tæt på vores hjem og her har jeg rigtig haft tid til at farvelægge stempler og de blev scrappet idag da jeg var hjemme og åbne butikken. Jeg har farvet drengene og pigerne i samme nuancer som er lige mine ynglings farver. Papiret er My minds eye og en masse stumper.
Jeg har brugt den nye punch som jeg fik af Ditte i fødselsdags gave, den er jeg MEGET glad for. Stempel motivet og teksten er sat fast med 3D puder.
De sidste kort er også fra GreetingFarm og papiret er fra Oktober Afternoon. Stempler er fra Heidi Swapp.

Den lille søde frø er sat fast med 3D puder og har fået fregner og navle med Hvid gele pen.
Nu vil jeg nyde en dejlig solskins aften på camping pladsen, drengene er løbet op for at bage snobrød efter en tur i poolen.
På søndag tager vi til Rinkenæs (nabo til papirhuset) på camping hvor vi er i en uge, så her holder butikken ferie lukket for en stund.
Fortsat god aften og tak for jeres søde kommentarer;0)

11 kommentarer:

Ditte sagde ...

Hvor er de blevet fine dine kort, er især vild med navlefrøen. Vi er lige kommet hjem efter et par dage hos mine forældre, måske vi kan nå at komme forbi Jer på campingpladsen inden I drager mod Rinkenæs.Knus herfra, og hils familien - også min nye ven Capone

Ditte sagde ...

Hvor er de blevet fine dine kort, er især vild med navlefrøen. Vi er lige kommet hjem efter et par dage hos mine forældre, måske vi kan nå at komme forbi Jer på campingpladsen inden I drager mod Rinkenæs.Knus herfra, og hils familien - også min nye ven Capone

HenrietteH sagde ...

Det er vel nok nogle søde kort..
Den skønne frø er også min absolutte favorit... Sjovt med de forskellige papirer du har brugt som baggrund til frøen - så forskellige og dog så ens..

God campingtur - op med fødderne og frem med scrap-tingene...

Hellemor sagde ...

NØØØJ, Sofie. Hvor er alle kortene super søde. Jeg er vild med pige og drenge kortene og ikke mindst farverne. Du har godt nok været flittig.

Kan I hygge Jer på camping og há en god tur til Rinkenæs.

Anonym sagde ...

Så fine de var. Flotte stempler du har. Ønsker deg fortsatt en god sommer. :)

Heidi sagde ...

hvor blev de søde de kort - ja så jo lige stemplerne inden du fik dem monteret ;o) Mon ikk vi render ind i hinanden næste uge i det sønderjyske - og næsten naboer enda, hvor sjovt ;O)

Helle Sahl sagde ...

Skønne kort og virkelig flot farvelagt. De er dejlig enkle og i fantastiske farver. Stemplerne er bare så lækre.

Håber i rigtig feriehygger.

Knus fra mig

Lone sagde ...

Sikke nogle flotte kort i nogle dejlige farver. Håber i nyder ferien, og at vejret er med jer

Made By Dorthe sagde ...

Hej Anne-Sofie, det er første gang jeg skriver her på din blog, hvor laver du mange flotte ting :-)
Jeg er selv nybegynder med stempler, så jeg suger alt den inspiration til mig som jeg kan finde, og inspiration er der jo masse af her hos dig.
Indtil nu har jeg lavet kort med 3D-kort, embossing og punch, så jeg skal lige øve mig på at sammesætte kortene mere scrap aktig.
Tak for kikket, jeg kommer snart forbi igen :-)
Mange hilsener fra
Dorthe.

Ps. har du forresten htlm koden til google oversæt, jeg kan nemlig ikke finde den rigtige...

Gitte sagde ...

Ih hvor er de kort bare fine. Super lækre farver.Uh ja det Greeting stempler er bare så søde.Vild med den lille frø og at du har givet den en navle.

Du og din familie må ha' rigtig god fornøjelse med jeres campingferie.:)

Birgitte sagde ...

Rigtig flotte og søde kort