tirsdag den 21. juli 2009

Lidt anderledes kort!

Vi bor jo naboer med Papir museet i Rinkenæs og jeg har været på besøg og købt lidt ind til nogle anderledes kort end jeg ellers plejer at lave. Det er ret hyggeligt lige og lave noget andet.
Vejret er lidt op og ned hernede. Ikke koldt, men lidt ustadigt. Derfor var drengene med nede og hente en masse monster øjne, tænder og papir dertil og har været ved og lave de mest fantastiske æsker.

Det er ellers ren afslapning for hele familien, alle nyder det... Drengene fanger fisk og krabber eller sejler i deres gummibåd, capone flader, Steen sloges med antennen så han kan se Tour de France og jeg scrapper lidt:0) Hvor er det fantastisk, at have en hund som ikke behøver være i snor konstant på campingpladsen. Jeg tror simpelthen ikke vi ville kunne finde nogen bedre hund nogen steder end vi har fået her!!
Mathias viser stolt sin fangst!
Det samme gør Micki:0)
Igår var vi inde i FödePark i Tyskland som er et pænt stort inkøbs center med en lille scrap butik ved siden af. Vi fik de bedste China Boxe til frokost med undtagelse af Steen som fik et par Tyske hotdogs;0)
Nu vil jeg slutte for dennegang, jeg regner med og skal møde Heidi en af dagene så vi kan komme sammen ind og få fat i nogle lækre StampingUp produkter. Jeg tror der er en hel del jeg gerne vil have!

1 kommentar:

Hellemor sagde ...

Jeg skal da lige love for at du har været igeng med at scrappe. Sikke flotte anderledes kort.
I ser ud til at nyde ferien alligevel, selv om vejret ikke er det bedste. Kan I have en god restferie. Gi´ lige Capone et kærligt klap fra mig.