torsdag den 3. juli 2008

Når ens mand ikke kan huske din fødselsdag...

- Ja, så sender du ham til den nærmeste tatovør med en seddel hvorpå du har skrevet dit cpr nummer;0) Og dagen, det er så idag hvor jeg fylder 36!
Og med næsten 100% sikkerhed kan jeg sige, at i Hjørring er de sødeste og mest betænksomme kunder i hele danmark!! Blomsterne er fra Lone:0) Uhm... De er SÅ søde;0)

Disse lækre glas fra RICE er fra min søøde venninde Ditte:0) Elsker dem! (også endda med prikker)

Og mon ikke også Heidi fra Frederikshavn kiggede forbi idag for at lykønske og medbragte dette dejlige skilt som jeg liige akkurat har en plads til på knagerne under mit flueskab;0)


Og Louise ved jo jeg eelsker Magnolia og kom med de uhm, dejligste nye motiver, en lille harmonika mappe til opbevaring af færdig malet motiver. Den flotte blomst er også fra Louise og familie;0)
I formiddags havde jeg drengene med nede og købe nyt til til mig selv fra Steen og dem. Det var rigtig hyggeligt, med frokost, hemmeligheder og det hele. Her til aften blev de afleveret på Åbo camping hvor de skal være hos Steens far til på søndag, for imorgen tager vi jo på vores hygge weekend sammen til et lækkert tysk hotel med to overnatninger og ren afslapning:0)
Glemte helt og fortælle om vores nye bil som vi fik idag. En dejlig rummelig bil med AUTOMAT GEAR ! Og i en farve som hedder "Charming grey" Billeder kommer senere.
Tusind tak til alle jer som kiggede forbi butikken, skrev mails, sendte sms og alle jer som kom med gaver... Og kan i nu forstå hvad jeg siger med de dejligste og mest betænksomme kunder i hele danmark?
Godnat og rigtig god weekend til jer allesammen;0)8 kommentarer:

Christina sagde ...

Tillykke med dagen.. Så kan han lærer det :0)

Rikke Eskildsen sagde ...

Tillykke med fødselsdagen:0).Det kan være jeg skal prøv det med tatovøren ;0).
God tur.

Linda Hyldahl sagde ...

Tillykke med fødselsdagen - godt tur :-)

Tusindfryd/Dorte sagde ...

Hey - tillykke med dagen. Og jo - sushien er hjemmekomponeret. Det er faks rigtig nemt. Det skal jeg nok lære dig en dag *S*

lam sagde ...

et forsinket tillykke med fødselsdagen, så vidt jeg husker så din mand hvis ikke eneste, der ikke kan huske din fødselsdag ;O)

Mia sagde ...

Hov det kan være det er vejen frem..Allan kan nemlig heller aldrig huske min fødselsdag!! Tillykke med dagen - sikke da nogle lækre gaver!

Netti sagde ...

Smart med en tatovør! Så husker han det da.
Sikke en masse dejlige gaver du har fået det er da helt vildt.

Netti sagde ...

Hej Sofie.
jeg er i tversted i uge 39 og 30. Så du ser mig der *S*