onsdag den 14. september 2011

MERRY CHRISTMAS

 En hurtig lille kreation... Der er brugt baggrunds stempel fra Hero arts, embosset med turkis embossing pulver. Juletræet er lavet med den nye dies fra i lørdags og tekstemplet er ligeledes fra Hero arts. Ellers er der brugt dark brown cats eye, knap, twine og 3d puder. Papiret er julepapir fra My minds eye 2010.
I øjeblikket bliver computeren endevendt og gennem rodet efter en god ferie ned i varmen. Jeg/vi trænger virkelig til og det er mere end det ellers plejer, at være på denne tid. Måske det har noget med og gøre, at man har gået og ventet på den dejlige varme sommer som så aldrig nogensinde kom. Jeg sntes ellers nok vi fortjente det efter 2 rigtig hårde og seje vintre. Hvor eller hvornår det bliver vi suser afsted, vides ikke, men det bliver SNART!

Tak for besøget og på gensyn;0)

3 kommentarer:

nedergaard sagde ...

Hvor er det smukt... skønne stempler og flot med den turkise embossing. Lyder skønt med en ferie i varmen... det varer ikke længe før vi drager afsted :-)
Ha en god aften, knus

Anne Thormose sagde ...

Skønt julekort, flot effekt med de turkise snefnug.

Vi tæller også ned til det bliver vores tur til at ligge ved poolen i varmen. Malta er målet for vores efterårsferie. Ses vi der?!

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...

Det bare blevet flot Sofie.
Man bliver jo helt i julestemning.

Knus Susi