søndag den 25. september 2011

En julekage i friske farver

 En lækker lille julekage i friske farver lavet med Donna skabelon. Der udover er der brugt QK dies, Hero arts tekst stempel, pink/hvid snøre og knap. Den røde scallup kant på fadet var egentlig heller ikke med på skabelonen, men er blevet tilført fordi jeg syntes der skulle lidt farve til. Den er lavet med StampinUp punch. Det prikkede papir er My minds eye mini pad.
 De røde kristjørn bær er har fået lidt glossy accent.
Igår fik jeg besøg ag Heidi og det blev til en eftermiddag med ren scrap hygge, det var toppen;0) Og en lille smule fik vi da lavet...

Idag skal de praktiske gøremål overståes, derefter er jeg alene hjemme, drengene drager på Hjørring stadion for og se fodbold. Sååå mon ikke jeg skulle fortsætte hvor jeg slap ved skrivebordet? På fredag kører jeg direkte fra arbejde ved middags tid til Fyn, hvor vi mødes i lejligheden vi skal bo i for weekenden. Herefter går turen til Mac D også før scrap hele fredag aften. Lørdag morgen starter convention, kører hele dagen igennem, hvorefter det afsluttes på kinesisk restaurant:0))

Hav en rigtig god søndag og på gensyn!

1 kommentar:

Anne Thormose sagde ...

Jeg har kun prøvet at lave modellen i de klassiske julefarver, men din udgave er da bare for lækker! Elsker dine farverige projekter.