søndag den 11. september 2011

Julekort i friske farver = mine farver

 Igår havde jeg / vi en super hyggelig og rigtig dejlig dag til Kort og Scrap i Ålborg og som altid fløj tiden afsted og gik kun alt for hurtigt, selvom vi var der 9 timer. Og denne gang fik jeg faktisk også lavet noget!! Jeg hjalp Pia fra Kreative fornemmelser af med en hel masse nye stempler:0))  Så starten på julekort 2011 er gået igang og de er lavet i lige mine jule farver...
 Baggrunds stemplet er et Hero arts træstempel og de dejlige rensdyr er Clear stamps fra Hero arts:0) (billeder kommer senere)
 Ham elgen her med lyserød stjerne himmel kom til i nat efter dejlig mad og en god dvd film, mens de resterende blev lavet i Ålborg igår.
 Den svævende elg har fået noget med sne pennen på strikketrøjen, det ser sjovt ud og får effekten når den varmes med heatgun.
 De to sidste små kort er et mix fra både Hero arts og Lawn Faun stempler og  ellers er der brugt bling og Memento farve til kransen.

 Så har vi lige et par stemnings billeder inden min plads blev ryddet godt til, her er det først på dagen efter første shoppetur.
 Og lidt senere efter frokost.... Til mit held kom sidemanden til venstre ikke og det gav lidt plads til mere rod:0))
Det var en rigtig god dag og jeg tager helt sikkert til Kort og Scrap Scrap igen næste år. Tak til alle de damer for et dejligt selskab og Helle fordi hun gad køre. På gensyn snart igen!

6 kommentarer:

Joan sagde ...

Ja, det var en rigtig hyggelig dag. Sikke nogle skønne kort du har fået lavet, jeg købte også de stempler :-)

Betina sagde ...

Sikke nogle fine kort :o) Klem Betina

Louise Hou sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud. Og sikke nogle flotte kort du fik lavet. Utrolig søde stempler og smukke farver. Du er bare så god til at bruge stempler.

staudecafeen sagde ...

hvor er det flot:) Anne Gine

Jette / ma11edina sagde ...

Ja, en rigtig dejlig dag, og dejligt at se dig igen :)
VILDT så mange kort du fik lavet! Skønne og flotte og i dine "Sofie" farver ;))

Berit Bilde sagde ...

De der elg-kort er da alt for søde.
hvordan fungerer det lige. Stempler du og klipper ud og limer ovenpå??