mandag den 1. august 2011

Klar til alt slags vejr...

 Her er hvad jeg har haft brug for i meget, meget lang tid og et plus er så også, at de er pænere end "bare" et par gummistøvler. Dejligt ved Ilse Jacobsen er, at de også er foret og har en lækker varm sål og lavet i 100% natur gummi, så de holder sig pæne. Så ja, et par vinter støvler og gummistøvler på en og samme tid.
 Og en dejlig forår, efterår og vinter figursyet "regnjakke", sjældent eller måske aldrig har jeg haft en jakke som denne! Den ville bare ikke af mig igen, da jeg prøvede dem:0)

Lige netop disse ting, kunne jeg godt have brugt på vores årlige familie ture til Sverige, Norge og sidst Djurs sommerland, hvor der alle gange har regnet HELT vildt. Men nu er jeg klar til næste;0)

På gensyn;0)


8 kommentarer:

Anne Thormose sagde ...

Sikke et lækkert sæt - men lidt træls, at det er nødvendigt at have i sin garderobe til den danske sommer. Men skønt at have til efterårsstorme og rusk.

Annette sagde ...

Det ser rigtig godt ud... Glæder mig til at se og røre det om et par dage... Ja, nu har vi mega regnvejr i Fløng, efter et par skønne timer med sol og meget varme. Dansk sommervejr i bedste stil.

Heidi Ann sagde ...

Uhhh du bliver glad for de støvler. Har dem selv og har brugt dem rigtig meget.

Neverluren sagde ...

Hva var vel livet uten ett par Ilse-støvler.....;-) Mine Ilse-støvler er lilla, og jeg elsker dem! Og i Lønstrup, nå i sommer, kjøpte jeg meg Ilses regnkåpe, den i softshell, og gleder meg til å ta den i bruk :-)

Klem fra Rita

Minasverden sagde ...

De så veldig bra ut, mulig jeg må anskaffe meg slike til høsten.
Ha en flott kveld.:)

Merete sagde ...

Fin stil til regn ;0)

Charlotte Ravn sagde ...

Ejjjj hvor lækkert... jeg går også og sukker efter et par Ilse Jacobsen gummistøvler. Der er bare ingen butikker i nærheden, som sælger dem og med mine vanskelige fødder tør jeg ikke købe fodtøj online!

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...

Tillykke med det.
Har selv gummistøvlen og er super glad for den.
Men ønsker mig også en lækker regnfrakke, der er bare så mange forskellige på marked lige nu, at det er svært at vælge.

Ha´en dejlig dag.
Knus Susi