tirsdag den 23. august 2011

En lille baby bambi mindre i den Nordjydske natur

 I torsdags tog hele familien Hansen en tur til Tversted på Cafe fisk, hvor der hver dag er et kæmpe ta`selvbord med ALT i fisk og skaldyr. Kold fisk, varm fisk,suppe med fisk, salater med fisk og meget, meget mere. Det var en super hyggelig aften, hvor solnedgangen blev nydt i selskab med en is fra Det blå ishus.
 Største manden Mathias.
 Mindste manden Micki.
  Hr. Hansen.
 Og til sidst Fru Hansen (som er fotografen:0))
 Alle mente de sagtens kunne spise en is til sidst, men det blev for alles vedkommende til en vaffel med kun en kugle. Nok mest fordi det hører sig til når man er på disse kanter;0)
 Rigtig dejlig aften, som dog fik en træls, grim, men også dyr afslutning. På vejen hjem tæt på Hjørring stod der pludselig en meget lille baby bambi midt på vejen foran bilen og her endte den desværre brat sine alt for få dage. Efter påkørslen løb jeg straks tilbage for og se, hvor slemt det stod til, men den var fuldstændig død. Det var en grim oplevelse for drengene, specielt Micki blev meget ked af det,, da flere efter os nåede og kører den over også:0(
Jeg fandt noget bag i bilen, så jeg kunne hive den ind til siden indtil Falck kom og hentede det stakkels dyr, som var meget ilde tilredt.
Skaderne trods det lille dyr var ret store. En forskærm som er revnet flere steder, bulet nummerplade og et forlys som ikke virker! Og en dyr fornøjelse blev det også det, da jeg efter en snak med forsikrings selskabet fandt ud af hvor meget vores selvrisiko lød på... Nok dobbelt så meget som de fleste andre jeg før har hørt om, så måske der skal en lille undersøgelse igang på en anden bilforsikring, hvis uheldet nogensinde igen skulle være ude...

En hyggelig aften med en træls afslutning og en baby bambi mindre i den Nordjydske natur. Håber sandelig ikke det er en statistik som har tænkt sig og gentage sig, da det kun er et års tid siden sidst jeg påkørte et rådyr!

Tak for idag og på gensyn siger en feber ramt Fru Hansen som ligger sig på sofaen under tæppet med "Stegte grønne tomater" på dvdèn6 kommentarer:

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...

Hej Sofie.

Det var da en træls afslutning på en ellers dejlig dag.
Vi er forsikret i Tryg og vi har ingen selvrisiko, selv hvis der er en der smækker deres dør op i vores bil på en parkeringsplads dækker den, uden vi skal have pengene op af lommen.
Hader alle der der selvrisikoer.
Så derfor her vi tegnet den uden og det kostede 425 kr ekstra om året.
De er nemt hentet hjem.

Knus Susi

Ditte sagde ...

Gisp, hvor væmmeligt, og så den lille stakkels bambi, men godt der ikke skete noget med Jer, så hellere bilen, ikk?
Træls du er syg, men ogå en anelse hyggeligt med god film og putteri under tæppet, vejret er da næsten ikke til andet. God bedring ;)

Helle Sahl sagde ...

Nej nej nej. Ikke sig det med den lille bambi igen. Ser ud som en hyggelig tur i havde inden alligevel.

Anne Thormose sagde ...

Det lyder ellers som om, at I har haft en rigtig skøn dag. Jeg ville elsker at komme på sådan en fiskerestuarant - ELSKER fisk og skalddyr.

Rigtig ærgelig afslutning på dagen. Håber ikke at det bliver alt for dyr med reparation af bilen.

C'est La Vie By G. sagde ...

Øv hvor trist ovenpå jeres super dejlige aften. Men ja det kan godt betale sig, at tjekke sine forsikringer engang imellem.

Ville ønske der var et sted her i Kbh., hvor der også var sådan et ta' selv bord i alverdens fisk og skaldyr - lyder helt fantastisk :)

God weekend.

/Gitte

Mette sagde ...

Øv..sikke en dum afslutning på en hyggelig dag. Sådan en oplevelse er så svært at få "ud af kroppen igen", men godt der ikke skete jer noget...