onsdag den 17. august 2011

Efter humør eller årstid?

 I rigtig lang tid har det hvide betræk til vores 2èr sofa været i resteorder så indtil nu har de været røde. Smart og kunne skifte farve efter årstiden, humøret eller hvis det bare trænger til en vask:0)) Nu er det røde pakket væk,, men får lov og komme frem igen til november og bliver til engang efter jul.
 Også har der været gang i den helt store blomster plantning i vores stue. Der var så mange alt for store blomster, som var blevet så kæmpe, af de knap kunne trækkes ud af potten... Nogle er smidt ud og andre delt og plantet om.
 Det er nu atter hverdag her hjemme efter 7, næsten 8 dejlige lange uger. Drengene er begge glade for igen og komme i skole og Mathias ekstra glad, for han har nemlig fået job! Hele det sidste år, har han bare gået og ventet på og blive 13, så han måtte arbejde. Men nu endelig lykkedes det og så oveni købet et rigtig godt et, herligt som tingene sommetider flasker sig;0)

Fortsat dejlig aften og på gensyn!


3 kommentarer:

Anne Thormose sagde ...

Ej, hvor smart med udskifteligt betræk - det skulle måske være med i overvejelserne, når vi (forhåbetlig snart) skifter sofaer.

Dejligt, at det har lykkes Mathias at få et eftermiddagsjob - sådan nogle hænger vist ikke ligefrem på træerne.

Merete sagde ...

dejligt med fornyelse på den ene el. anden måde ;0)

Jette / ma11edina sagde ...

Smart med det betræk...det kan jeg også godt se mange muligheder i :D
Altid skønt med lidt nye blomster eller omplantninger, det frisker så dejligt op.
Tillykke med sønnikes job...det er nemlig så dejligt for dem, med en lille tjans, hvor de kan tjene deres egne penge :D