fredag den 4. marts 2011

Rigtig god weekend!

 Idag er det det mest fantastiske vejr længe! Solen skinner, det tør og store dynger og isklumper glider jævnligt ned af taget... Det gør det så ikke spor dårligere, at det er fredag og weekend lige rundt om hjørnet vel?
 Jeg hentede Mathias i morges, da jeg satte Micki af for og komme i skole. Mathias havde overnattet på skolen, eller dvs. De har været på skolen hele natten... Jeg tror ikke de har sovet så meget, for han har sovet uafbrudt siden han kom hjem og nu er klokken næsten halv et! Men alt imens han har snuet i solen på sofaen i stuen har jeg tusset rundt og pakket, ryddet lidt op og ordnet vasketøj og om lidt skal Micki hentes lige efter skole, for bedstefar kommer og henter dem begge. De skal nemlig med på weekend i campingvognen bare bedstefar, dem og Buster (fars labrador)
 Så skal der pakkes for mig selv, for imorgen TIDLIGT sætter jeg nemlig næsen mod syd og tøffer nogle kilometer derned af. Nærmere betegnet Ejsing og jeg regner ikke med og være tilbage på matriklen igen før seeent lørdag aften!! See you girls;0)

Blæser lige lidt godt humør og masser af ønsker om en rigtig god weekend ud til alle jer som kigger forbi, taaak for besøget!

5 kommentarer:

Hellemor sagde ...

Det ser ud som om du har overstået både forårs- og weekend rengørringen. Bare det var mig.
Det er nogle dejlige stemningsbilleder fra dit hjem.

Rigtig god weekend.

Joan sagde ...

Også rigtig god weekend til dig Sofie. Vi ses i morgen :)

Fru hygge sagde ...

Rigtig god weekend til dig, Sofie - håber den bliver fyldt med hygge!

Hellemor sagde ...

Hej igen Sofie.

Mange tak for tilbuddet, men jeg kan desværre ikke komme med vi er igang med en mindre ombygning. Mange tak for du tænkte på mig.

God fornøjelse i morgen.

Minasverden sagde ...

Riktig god weekend til deg:)