mandag den 28. marts 2011

Farverig tirsdag

 Farverig tirsdag er det vist på mange forskellige måder, ihvertfald er dagens indlæg sprængfyldt med farver;0) Igår var jeg vej af Fakta og faldt over en masse lækre jordbær og Micki var i himlen da jeg kom hjem med dem, han ELSKER jordbær og har dem også med i skole idag!
 Også handler det lidt om pynt til kagerne... I Tyskland har de masser af spændende sager til kagebageren og jeg fandt en konfetti pakke som jeg ikke kunne stå for og har aldrig set den i Danmark.

 Skøøøøn farveblanding!!
Jeg er gået til skrive bordet og arbejder på finale bidrag til kortmester 2011 udfra det skønneste billede, som bare oser af forår!

Tak for besøget idag og ha en god tirsdag.


3 kommentarer:

Hellemor sagde ...

Ej, Sofie tillykke med finalepladsen. Det er også nogle flotte bidrag du har lavet. Hvor blive det spændend at se hvad du kommer op med.

Charlie sagde ...

Lækre farver lækre bær, og uden al tvivl lækkert bidrag til finalen du arbejder på. TIl lykke med finalepladsen og pøj pøj! =0)

Annette sagde ...

Hold da op for nogle skønne farverige billeder. Selvom jeg ikke kan li' jordbær syntes jeg billederne er flotte. Sjovt kage-dimse-pynt du fandt i Tyskland.