tirsdag den 21. december 2010

Familien Hansens julekonfekt

 I søndags lavede vi konfekt og fik hentet årets juletræ. Øverste billede er næsten lavet som de kendte med cornflakes rørt rundt i chokolade, bare med mandler og nødder og 2 forskellige slags chokolader.
 De grønne toppe er pistace med chokolade og lidt pynt og ellers er der lavet marcipanbrød med nougat og pistace med chokolade på toppen

 I år prøvede vi igen og lave fyldte chokolader og det er ret sjovt...
 Formene er penslet et par gange med henholdsvis mørk eller lys chokolade, indeni er der nougat og pistace, chokolade igen på toppen og en nød til pynt.
 Og til sidst marcipanbrød uden nougat og mozart kugler;0)
Freden er ved og have lagt sig herhjemme, for juleferien startede for alvor rigtigt idag, da både drengene og jeg nu har ferie. Steen må arbejde lidt endnu, men så klarer vi det sidste herhjemme imens:0) Imorgen skal sidste gaver og sidste julegave indkøb gerne gøres, for torsdag fra middag står på julehygge med familien på Steens side og 2. juledag med min side af familien herhjemme til en hyggelig frokost.

Tønker på hvor godt vi alle (familien) er i nærheden, da vejret ikke ser lovende ud for folk som skal udenbyes i julen... For mig kunne vi godt sne inde herhjemme fra nu:0) Det er nu lidt hyggeligt nu vi har ferie også til og med juleferie! Hvid jul barometer ser ihvertfald temmelig lovende ud i år for landsdækkende hvid jul.

På gensyn;0)

9 kommentarer:

Netti sagde ...

Mums hvor ser det lækkert ud. Jeres jul lyder rigtig hyggelig :) Vi skal køre til Århus men det er nu pt ikke noget problem da vi næsten ingen sne har fået.

Anne Thormose sagde ...

Nøj, hvor ser det lækkert ud. I kan da vist sagtens sne ind, og stadig have lidt "mad" i huset. ;o)

Vi skal heller ikke rigtig ud at køre. vi skal holde jul hos Jans forældre et kilometers penge hjemmefra os af, så vi kan da gå, hvis det skulle blive helt slemt.

Heidi sagde ...

Uhmmm det ser bare lækkert ud :)

Rigtig god dag til dig knus

Hallingstad sagde ...

Hvor ser det lækkert ud - bliver helt lækkersulten! Dejligt med sne, men hold da op hvor er jeg glad for at vi ikke skal ud at rejse i år (fejrer jul i Norge andet hvert år). Glædelig jul til dig og din familie! Knus; Heidi

Annette sagde ...

Er du vimmer-mand, hvor er har i fået lavet meget konfekt - og det ser jo fantastisk ud. Tror bestemt det smager lige sådan.

Knuser

Marianne sagde ...

Sikke dog en masse, masse lækkert konfekt - mmm... Nynne og jeg har også lavet konfekt i dag - men slet ikke i de mængder :)

Yvonne sagde ...

Hey hey, happy holiday greetings from Holland and Germany. Have a nice time. Yvonnehobbyallerlei.com

Anne O sagde ...

Ih hvor ser det lækkert ud! Knus Anne

Betina sagde ...

Det ser da bare for godt ud :o) Jeg vil lige ønske dig en rigtig glædelig jul!!!! Klem Betina