søndag den 8. august 2010

Tilda lever stadig her hos mig:0)

Det er ikke megat scrap det er blevet til her hos mig i det sidste stykke tid, men jeg har fået farvelagt lidt stempel motiver her i weekenden. Det ene er fra sidste weekend hvor vi var i sommerhus. Jeg bliver altså aldrig nogensinde træt at Magnolia og nyder bare og side med dem selv om jeg efterhånden har brugt nogle af dem op til mange gange nu.
De er allesammen farvelagt med Distressing ink, hvoraf mange af dem er med de nye farver. Og hold da op, hver er de flotte og perfekt og mixe med de gamle for at få mere highlight.

En enkelt lille Hängler pige har fået sneget sig med ind mellem Tilda:0)
Fortsat dejlig søndag og tak for besøget!

13 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Jeg fik nok af Tilda i en periode. Men efter en pause kan jeg godt finde på at bruge dem igen.
Super super flot farvelægning.

Grete sagde ...

Jeg har det vist som Karina, havde også fået nok af Tilda, men så kom der pludselig en del forespørgsler på kort med Magnolia stempler, så nu er de i fuld gang igen.
Du er vanvittig dygtig til at farvelægge, kunne du ikke afholde et kursus - jeg er med :-)

Heidi sagde ...

De er rigtig flotte farvelagt - jeg har slet ikk rørt mine i over 1 år og har faktisk solgt en del af dem - det var da copic kom, elsker at bruge dem men syntes ikk de er gode til netop disse stempler

Rigtig god søndag

Lone sagde ...

Du er osse bare super dygtigt til at farvelægge med distress farverne, Sofie. De er bare så super flotte allesammen. Go søndag til dig og dine...

Knerten sagde ...

Fantastisk flott fargelegging, Anne- Sofie ! Skal bli spennende å se hvor du bruker disse skjønne motivene :-)

Fru Larsen sagde ...

De er godt nok søde, jeg kan godt forstå du bruger distress - det er så fint til de motiver, og det er nogen rigtig lækre kombinationer du har valgt!

HenrietteH sagde ...

Skønne stempler som jeg aldrig tror jeg bliver træt af ... og du har jo farvelagt dem så fantastisk flot - de ser jo nærmest ud som om de stråler...

aka sagde ...

De er søde de stempler. Og farvelægningen er jo bare såååå flot.
Jeg er selv nybegynder med farvelægning, og har også valgt at forsøge med distress ink. Men det er altså svært at få pænt.

lam sagde ...

Du er bare en haj til det farvelægning, kæft det ser godt ud. Personligt har jeg aldrig været speciel vild med Magnolia. Synes dog det ser godt ud når andre laver det

Marianne sagde ...

Nåhhh. ... hvor er de bare supersøde :o)

Birgitte sagde ...

Hvor ser de bare flotte ud!! du er bare super god til at farvelægge

Hellemor sagde ...

Sofie, du er altså så dygtig til at farvelægge. Det er en fornøjelse at se på. Glæder min til at se de færdige kort.

God mandag.

Linda sagde ...

Du er altså fantastisk til at farvelægge Sofie. Jeg har det sådan med Magnolia, at jeg også har været lidt træt af dem, men jeg vil ikke skille mig af med dem. Det vender jo nok tilbare at de skal bruges igen. Ha en god aften:0)