lørdag den 28. august 2010

Familie tur til Sverige... Dam! Hvorfor købte jeg ikke?

Igår fredag var vi i Sverige på familie tur ialt 13 voksne og 11 børn, sikke en hyggelig tur! Vi gik fra færgen ved halv 12 tiden og startede med et par timers shoppetur i et stort indkøbs center, hvorefter turen gik med sporvogn til Liseberg. Jeg ærger mig totalt gul og blå over jeg ikke købte nyt ur! Jeg har nemlig forelsket mig i de lækre Jetset ure og de fandt dem til en rigtig fornuftig pris i Sverige... Mit problem var nok lidt igår hvilke farve jeg skulle vælge, for er man ligeså glad for farver som mig er det da fuldstændigt umuligt! Iøvrigt fåes de så også med eller uden diamanter:0)

Steen og Freya havde en rigtig hygge stund på færgen til Sverige:0) Freya var så træt og sad bare og nulrede armen lige til hun faldt i søvn og var til at putte i klapvognen


Kl. halv 3 kom vi til Liseberg og for det ikke skulle være løgn, et KÆMPE skybrud og masser og masser af regn...

Derfor startede Micki og Mathias i racerbilerne hvor også vi kunne stå i tørvejr!


Da bygen var ovre kunne man igen bevæge sig udenfor og hold da op, hvor er der virkeligt hyggeligt og rigtig flot i Liseberg:0)


Kan altså tydeligt huske de hersens gynger... Jeg har ikke prøvet dem siden jeg var ganske lille og gør det ALDRIG igen! Jeg blev simpelthen så dårlig og rundtosset, men drengene syntes det var helt fint:0)

Et rigtig fint billede af kusine Lærke og Kusine Freya, da vi igen var ombord på færgen med kurs mod Frederikshavn.

Da vi havde spist en rigtig lækker aftensmad var der for de voksne bare hygge og afslapning i sofaerne for at hvile de ømme fødder og trætte ben. Men børnene, de havde travlt og det var med spille automater... Mathias puttede sin aller sidste krone i en automat også kunne man ellers bare høre mønter der væltede ud i det fjerne. 209,- vandt han for 1.- godt gået Mathias!

Super dejlig dag som startede da vækkeuret ringede kl. 05:00 og sluttede da jeg lagde hovedet på puden igen kl. 01:30. -Nu tror jeg jeg skal på jagt på nettet efter et Jet set ur! Py ha... Et af hver farve og gerne med diamanter.
Tak for besøget og god weekend!

3 kommentarer:

Laila sagde ...

Hej hej.
Ville bare lige sige at du kan købe ure der ligner 100 % her i Danmark. De hedder bare Triwa, og mener faktisk det er det originale. Det er nemlig et svensk firma som laver dem. Du kan bare søge på Triwa, så kommer der en masse frem. De fåes i alle regnbuens farver. Har selv et hvidt, men overvejer at købe både et turkist og et pink... Håber du finder et du kan lide. Jeg har i hvert fald ikke fortrudt mit køb ;o)
Knus Laila

Heidi sagde ...

Hold da op for en lang dag - men lyder som skøn dag :)
Jeg har et ur fra Technomarine, er rigtig glad for den med mest fordi jeg kan nøjes med at skifte rem til det - har remme i pink, turkis, lilla, rød, orange osv. - så man ikke så bundet a bare en farve

Annita sagde ...

Du skal da bare lige et smut ned i Hassing der er mit... eller måske mine med risiko for at afsløre en vis afhængighed *S* købt og det er selv samme mærke og det hele !
afsted på cyklen Sofie :-)