onsdag den 25. august 2010

En KÆMPE drøm... Hvad er din?

Min drøm er en hest igen og ikke bare en hvilken som helst hest. Jeg ønsker min en Frieser! Det har jeg gjort så længe jeg kan huske tilbage. Aller første gang jeg så den fantastiske og utrolige flotte race var da jeg som ganske lille var i cirkus Benneweis, hvor som de fleste nok ved at Diana Benneweis har sådan en:0)
Jeg har redet siden jeg knap kunne gå og har haft både pony og hest og hold op, jeg savner det tit. Drengene fik en pony for nogle år siden, men tabte desværre interessen for det igen. Ved ikke om det kan have noget med Mathias`s styrt at gøre?
Tak for besøget og på gensyn!Nu har jeg afsløret min store drøm, hvad er din?

6 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Det er godt nok også en smuk hest.

Min største drøm er et års kreativt orlov. Jeg synes, at det er urimeligt,at jeg skal arbejde, når jeg har så meget kreativt,jeg gerne vil, men ikke har tid til ; ) : )

Anne Thormose sagde ...

Sikke et pragteksemplar. Kan godt forstå din drøm, også selvom jeg ikke er den store hestpige.

Min største drøm er klart at komme ud og se verden - rejse og besøge nye og spændende steder. - Ja, også komme hjem og have tid til at scrappe alle billederne... ;o)

Marianne sagde ...

Jeg håber, at du får scrappet en side om frieser-drømmen, hvis du ikke allerede har gjort det... :o)
Puha, det er tidligt på dagen at tænke over drømme - og dem er der mange af. Men lige nu ville jeg nok bare ønske, at jeg kunne slippe for hele tiden at have ondt i maven :o) Og et større hus med et værelse til hver af ungerne ville heller ikke være så dårligt endda :o)

Marianne sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Signe Hegnet Hamann sagde ...

Jeg havde en Frieser, da jeg var aktiv ridepige :O) Temperamentsfuld dame, men skøn at ride på :O) Hold fast i drømmen, så skal det nok lykkedes!

Jeg drømmer om at vinde i lotto og aldrig at skulle arbejde igen. Ikke mindst at kunne tage ud og opleve verden, sammen med min familie ;O)
Men det kræver selvfølgelig at man spiller lotto, for at vinde :OD

Gitte sagde ...

Jeg realiserede også den drøm om egen hest (dog ikke Frieser) for en del år tilbage nu. Det var det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg lærte bare så meget om mig selv. Haha - mere end hesten. Men der var selvfølgelig også omkostninger ved det. Familien så mig nærmest aldrig og det var tæt på, at prisen for drømmen blev for høj. Men jeg har aldrig fortrudt det.

Min ridelærer havde to Friesere, hun havde hentet i Holland og jeg har været med til alvskåring af dem på Christiansborg Ridebane.
Det er bare en pragtfuld race og jeg kan godt forstå, at det er din drøm. Er der plads i dit liv til det - så "go for it!"