fredag den 13. august 2010

Nyt soveværelse

Vores soveværelse er nu ved og være helt tømt lige på nær sengen og det skal have en lille "makeover". Det trænger så forfærdeligt til lidt maling, både på vægge, lofter og måske gulvet. Jeg ved ikke helt faven endnu, men en ting er helt sikkert... Farver skal der til! Jeg ved ikke noge mere deprimerende, end og falde i søvn eller vågne op i grå, sort eller i det hele taget mørke farver.
Jeg har fundet nogle lækre ting og farver som kan inspirere til den nye indretning og ville dele dem med jer som kan lide farver:0)
Til sidst en pige som godtkan lide farver, men vist nærmere en bestemt farve...
Mht. til scrap, så er der overhovedet ikke noget på tapetet i nærmeste fremtid. ALT scrap er pakket ned i flytte kasser, hver en lille dims! 11 store flyttekasser 3 papkasser, 9 opbevarings kasser og en hel masse kurve står pakket sammen i et hjørne i kælderen. Jeg ved ikke helt sikkert hvad der skal ske med det endnu andet end, at jeg ihvertfald skal have ryddet op, gjort rent og malet i kælderen. Det bliver nok ikke alt som kommer op igen, da jeg ikke har scrappet meget længe nu og der er nogle ting jeg ved jeg nok aldrig kommer til at bruge igen.
Fortsat rigtig god weekend til jer alle;0)6 kommentarer:

FruMaansen sagde ...

Nøj det der hæklede tæppe med rengbuefarver - MUMS!

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...

Hold da op nogen fede farver.
Glæder mig til at se, når du er færdig.
Mit soveværelse trænger også til at blive malet:0)

Ha´en dejlig dag.
Knus Susi

Marie sagde ...

uuuuh!! lekre farger, det blir nok et flott soverom :-)

Lone sagde ...

Spændende at se soverværelset når det blir færdigt.
Også en anden ting Sofie.....KAN DU SÅ SE AT FÅ DE SCRAP MATERIALER FREM IGEN.....savner dine kort, Lo's i det hele taget alt den inspiration som der altid er at hente på din blog......Så du har lige idag til at få pakket de flyttekasser ud igen :-) :-) og det kan kun gå for langsomt :-) Nej spøg tilside...håber bare så inderligt at du får lysten til scrap igen, ved du er til stor inspiration for mange. Go søndag til dig og dine

lam sagde ...

hold da fest det er nogle lækre sofie farver og selvfølgelig skal de da være i dit soveværelse, alt andet ville være forkert. Hvordan kan du leve uden scrap?

Helle Sahl sagde ...

Det soveværelse glæder jeg mig til at se. God arbejdslyst.