tirsdag den 11. maj 2010

Nyt (gammelt) skab i badeværelset.

Et nyt skab er det ikke, det er det gamle skab som engang hang i stuen som er blevet malet hvidt og kommet til og hænge i badeværelset. Badeværelset er igang med en mindre ansigtsløftning, det skal males og have nyt badeforhæng.
I vindueskarmen er der kommet et par blomster. Mine ynglings blomster:0) Jeg har købt en hel kasse i lyserød og rød og når de bliver triste og se på, så kommer de i haven.

En lille en på bordet i badeværelset er der også kommet.


I søndags kom Mathias hjem med denne søde potte rose som han havde købt i morsdags gave til mig for sine egne lommepenge:0) Den er jeg rigtig glad for.

Også i stuen er der kommet et par af mine ynglings blomster:0)Idag skinner solen dejligt og jeg skal have plantet purløg, persille og dild i altan kasserne på terassen. Igår komm Helles mand forbi med en masse pil som jeg skal have lavet et lille hegn af nede ved kælderen hvor det gamle pilehegn er blevet utroligt dårligt. Tusind, tusind tak Helle, jeg glæder mig så meget til og få det lavet;0)
Tak for besøget og på gensyn.

4 kommentarer:

Indretning med dejlige farver. sagde ...

Hvor ser det fint ud med det lille skab.
Og den Keep Calm plakat passer perfekt ind...
Ha´en dejlig dag.
Knus Susi

Netti sagde ...

Det ser superdejligt ud i skønne farver :)

Helle Kjul sagde ...

Hvor er det et sødt skab du har.
Sikke mange flotte planter du har købt, ser rigtig hyggeligt ud.
God arbejdslyst med pilegrenene :)

Hallingstad sagde ...

Hej - sikke et sødt skab. Og åhh hvor kommer jeg i sommersteming når jeg ser alle dine pelargonier:) Ha' en dejlig dag! Knus; Heidi