mandag den 17. maj 2010

15 min. Layput og et par seje gutter...

Jeg har haft besøg af en scrap venninde og for ikke at alt tiden skulle gå med at snakke blev det til en hurtig omgang quick scrap og det blev til et layout på 15 min. Temaet blev scrap en sang...
Papirene er 3 forskellige slags og er fra dengang Annette var i Dreampapers:0)

Så til et par seje meget ens gutter:0) Igår skulle Mathias klæde micki på og sætte hans hår og hold da op, Steen og jeg kom til at smile... Det var fuldstændigt som at se Mathias som han stod der da han var færdig med sin "makeover"

Denne lidt forlænget dejlige weekend vi har haft er gået med camping, konfirmation hos kusine Sarah, oprydning i kælderen, rengøring i køkkenet og igår fik jeg lavet mit nye pile hegn. Tiden for ferie nærmer sig og der er kun 26 dage til nu, hvor bliver det dejligt;0) Hus passer, katte passer, fugle passer og hunde passer er fundet og nu er det bare et par kuffert indkøb der mangler.
Jeg beklager, at det ikke er meget jeg har haft tid og ligge kommentarer rundt omkring, men tiden er der simpelthen bare ikke. Jeg følger dog med alle de forskellige steder her eneste dag;0)
Tak for besøget og på gensyn!

5 kommentarer:

Marianne sagde ...

Super skønt Lo - kan rigtig godt lide det ternede til cowboy-teamet... Og jeg kan godt forstå, at I grinede lidt - det er helt vildt, som de to drenge ligner hinanden på det billede :o)

mumi sagde ...

super flot Lo! på 15 min.? Respekt :-) skønne drenge I har. jeg vil mere end gerne flytte ind i din greengate hjem og passe dyrene:-)

Karina sagde ...

Det er et sødt layout i dejlige mix af farver og papirer.
Og seje drenge ; ) : )

Hellemor sagde ...

Du er da for sej. Et helt Lo på 15 min og så flot et resultat, det er godt gået. Jeg har aldrig lavet et kort på den tid.

Hvor er det et par cool drenge og de ligner hinande. Micki må være glad for sin store bror så gider at klæde ham på.

lam sagde ...

Sikken et skønt layout og så kun på 15 minutter...godt gået