lørdag den 8. maj 2010

DT bidrag - April 2010

Sikke en fantastisk pakke der kom til mig fra Scrappegodis denne gang, lige mine farver! Også var der ovenikøbet lyserøde Thickers med små hvide hjerter:0) Første layout er lavet efter en skitse og hvis i har lyst og se de andres flotte bidrag skulle i kigge forbi å Scrappegodis blog i menuen til venstre;0)
Grenene er skåret ud fra bagsiden af et af de lækre papirer, ligeså er de små røde blomster under knapperne.

Begge layouts er lavet med tema forår og billederne er henholdsvis fra dengang da Mathias og Celina fandt en forladt fuglerede og en hyggelig skovtur med Tobias, Helle og pigerne for nogle år siden:0)

I pakken fulgte denne søde kage serviet med som er farvet med kaffe, lækre hortensia blomster fra rima og flotte knapper.


Py ha, sikke længe siden det er siden jeg har blogget sidst og det plejer ellers ikke ske, men der har været så meget på det sidste med konfirmationskort, indbydelser, bordkort, sangskjulere i lange baner som jeg ikke engang har nået at fotografere...
Hver eneste weekend nydes i campingvognen, det er så dejligt og vejret er så småt ved og gå den rigtige vej:)
Fortsat dejlig lørdag aften og tak for besøget!

3 kommentarer:

Karina sagde ...

Jeg har også savnet dine små indlæg ; )
Lækre layouts, du har lavet. Flot, at du kan få så mange billeder med.
Fortsat god weekend.

Marianne sagde ...

Sikke nogle skønne LOs. Især det første - hvor jeg især godt kan lide de der små grene - det ser superlækkert ud :o)
Rigtig ggod tur i campingvogn (hvis det ikke er for sent nu...) :O)

Hellemor sagde ...

Neeej, sikke flotte layouts. Jeg er især vild med det første. Flot med de udklippede grene og fuglene. Papirene er vild flotte.

Var på tur i lørdags til Herning og var i en butik " Moster D" og sendte dig en venlig tanke. Nej hvor havde de meget porcelæn fra Green Gate. Prikket og blomstret m.v.