torsdag den 20. maj 2010

Crazy Daisy Kits

For noget tid siden var jeg i Århus for at møde en Amerikansk scrapper som hedder Kimberly. Kimberly kommer fra www.Crazydaisykits.com Hun havde en rigtig lækker måneds pakke med til mig, da de på deres blog har lavet noget nyt som hedder "where in the world is Crazy Daisy". Derfor har jeg ikke kunne ortælle noget om det før nu, da der jo skulle gættes på hvorfra i verden scrapperen/layoutet kommer fra.
Første layout er lavet med billeder fra dengang for 4 år siden da jeg sagde mit faste job op og åbnede butikken i kælderen og derfor overskriften.

I pakker var der masservis af lækre papirer, pynt, blomster, rubons, stickers, Thickers, karton, overlays, minialbum, chipboards og disse lækre bogstaver fra Prima. Dem kunne jeg godt have brugt nogle lere af, men jeg har ikke stødt på dem i Danmark endnu.

Næste layout er billede af min lillebror Tobias og mig på gårdspladsen hos vores bedsteforældre (der hvor Bagterp vvs ligger idag)

Træet er syet og teksten er lavet på computer og sat fast med 3D puder.

Hvis i ikke kender Crazy Daisy Kits, så skulle i tage og kigge forbi og se deres lækre måneds pakker og man kan vælge om man vil have den store, den lille eller begge to:0) Man får virkelig valuta for pengene, da der altid er rigtig meget i. Den store pakke indeholder altid en eller anden form for et mini album!
Sikke et vejr der er kommet til Danmark, det er bare fantastisk. Jeg har allerede fået godt med farve, bare af og have slået græsplæne og luet i forhaven;0) Denne weekend skal vi bare nyde i campingvognen og drengene skal en tur til Skagen og se landsholdet som er på trænings lejer der.
Fortsat rigtig god weekend og tak for besøget!

6 kommentarer:

Marianne sagde ...

Det er nogle helt fantastiske LOs, som du har fået produceret :o) Det bliver spændende at se, hvor mange, der gætter det :o) Tror straks jeg vil gå ind og kigge på pakkerne :o) Rigtig god aften til dig.

Karina sagde ...

Kanonflotte layouts og lækkert kit du har fået.
Happy camping ; )

BellaMio sagde ...

Super skønne LO's!! Og nogle fede pakker!! Kan I have en god camping-weekend!!

Hellemor sagde ...

Sikke flotte layout´s du har lavet. Det hotteste er bestemt det første. Hvor er der mange fantastiske detaljer og mønsterpapiret er så lækker.

God campingweekend.

Helle Kjul sagde ...

Super flotte layouts du har lavet, med så mange " fede detaljer" det er da nogle lækre pakker :o)
Rigtig god weekend.

lam sagde ...

Sikken nogle skønne layout fyldt med søde detaljer