søndag den 30. maj 2010

Dejlige fødselsdage veloverstået

I onsdags da Micki havde fødselsdag kom Helle og pigerne forbi om eftermiddagen, da de ikke kunne komme søndag. Så der lavede jeg brunsviger og boller og Micki glædede sig rigtig meget til at komme hjem fra skole den dag:0)
Jeg fandt denne lille tyggegummi maskine som en lille ekstra gave til Micki og han blev MEGET glad for den! Micki har altid haft en stor svaghed for tyggegummi automater når vi er ude at handle, så det er dejligt med helt sin egen... Og stor penge samler som Micki nu er, fandt han hurtigt ud af, at der er penge i den, for man skal putte mønter i for at få tyggegummi ud og da Steen er stor forbruger i tyggegummi, så kunne det godt gå hen og blive en god forretning;0)

Vi havde puttet 9 lys i kagen og det viste sig, at Micki havde 3 kærester:0)

Søndag kom resten af familien til fødselsdags fest og hele lørdag eftermiddag blev brugt til at bage muffins. 4 forskellige slags fik vi lavet. Dem her på billedet nedenunder er peanut cupcakes og de smager fantastisk med cremefraise til skal lige siges...


Vi lavede små skilte til nogen af kagerne, så man kunne kende forskel på dem. De er lavet med den lille cupcake punch med stempel fra MS.
Vejret var desværre ikke så godt igår at vi kunne sidde ude, men vi fandt plads alligevel. Børnene kunne sidde og hygge sig ved sofabordet.

Nogle rigtig hyggelige fødselsdagsdage er veloverstået og Micki har heletiden sagt, at når han havde haft fødselsdag, så skulle vi snart på ferie. Så nu er vi så tæt på, at vi kan se vejr prognosen og det ser jo bare helt fantastisk ud og bikini og badebukser er fundet frem;0)
Vejret er heldigvis også med os i Hjørring i øjeblikket og som det ser ud, har vi sol og 20-25 grader så længe øjet rækker. Vi håber lidt på det holder i weekenden, for det er sidste weekend som skal nydes i campingvognen inden den skal hjem igen. Forsæson er allerede slut sidste weekend i juni, så når vi kommer hjem fra ferie er det ved og være slut for dennegang. Men mon ikke den skal luftes lidt i sommerferien?
Tak for besøget og rigtig dejlig sommerdag!

3 kommentarer:

Karina sagde ...

Det er ikke dårligt, at holde fødselsdag i flere omgange. Og hvor ser det lækkert ud. Sidder lige her og savler ; ) : )
Endnu engang tillykke med ham.

pia overgaard sagde ...

Hvor ser det hele lækkert og indbydende ud! Som taget ud af et green gate katalog! :-) Og så med flødeskum på brunsvigeren som det jo hører med der nordenfjords :-)
Tillykke med ham!

Hellemor sagde ...

Dejligt at fejre børnenes fødselsdag og man må da sig at Micki er bleve fejret med manere. Det er et lækkert fødselsdagsbord du har dækket og KAGERNE, uhm de ser godt nok gode ud.

Godt at Micki havde nogle gode dage.