lørdag den 20. oktober 2007

Fremgangsmåde på akvarel malede stempler

Her kommer en opfølgning på workshop med stempler på lærred vi havde i kælderen. Billede 1 er et stemplet motiv, stemplet med StazOn. Der skal anvendes et stykke karton som suger... F.eks. kan et kopi papir eller alm. karton ikke bruges.

På billede 2 vises hvordan man ligger første lag farver. Der skal kun ligges frave rundt i kanterne. Med pensel og meget LIDT vand males ind mod midten, således der altid ligger mest farve langs kanterne.
På billede 3, er der nu lagt 2. lag farve med en lidt mørkere farve blyant. Fremgangsmåden er den samme som første gang, med meget lidt vand males mod midten.Billede 4 viser sidste lag med farver, men her bruges der ikke pensel og vand andet end hvor man syntes det er nødvendigt. Lad gerne sidste streger blive, så fremstår skygger mere tydeligt. Det færdig malede stempel skæres ud og er nu klar til at scrappe og klæbe på lærred ;0)Wupti! Så har man et fint lærred med dit stemplede stempel motiv...2 kommentarer:

Lone sagde ...

Super med en nem og overskuelig fremgangs måde.....takker ;-)

Rikke sagde ...

fed fremgangsmåde.. tak, jeg plejer kun at lægget et lag på, men kan sagtens se at dit er pænere farvet end mit.. det må jeg lige ha prøvet..

tak :)