torsdag den 26. april 2012

Hello...

Jeg er da vist det man kalder a very very bad blogger... Men der har været meget, rigtigt meget at se til.. Micki er startet i ny skole i Asnæs, det går heldigvis over alt forventning og han faldt rigtigt godt til allerede fra start. Vi er så småt ved og være på plads her på Sjælland, men det er også kun så småt. Der skal males en del og laves en del om, så Micki kan få et dejligt værelse.
 Maler arbejde i stue er så småt påbegyndt
 I sidste uge var vi ude for at finde nue planter til krukkerne og valget faldt på palmer.. Jeg har før haft mindre træer, hængepil mm. i store krukker, men de skal have vand HELE tiden, hvor palmer er en del lettere at passe og så er de jo egentlig bare dejlige og have om sommeren.. -Hvem behøver da sydens sol:-D

 Her er Micki og vores dejlige dalmatiner Loui.. Loui følger som regel med ind og putter Micki når han skal i seng og jeg ved ikke helt hvem der nyder det mest.. Micki eller Loui?
 Sidste uge kørte vi en hyggelig aftentur til Dragsholm slot.. Virkelig, virkelig flot og en dag der er bedre vejr og åben vender vi tilbage igen.. For hold da op, der var koldt og blæsende den aften.

 I det hele taget er der bare rigtigt flot her i denne del af Sjælland, der er de skønneste udsigter overalt, jeg kan godt forstå de fleste Københavnere drager herop om sommeren..
På lørdag tager jeg for første gang i nok et halvt år igen fat på scrap.. Jeg skal med Annette til Loge scrap hos Scrapfactory, en hel dag med 12 timers scrap og hygge. Bliver rigtigt godt er jeg sikker på og imens kan Jens og Micki hygge sammen herhjemme, hvor aftensmads menu vist allerede er lagt fast;0)
Tak for besøget og på meget snarligt gensyn!

2 kommentarer:

Lone sagde ...

Hvor er det dejligt at I har det godt her i det Vestsjællandske. Hvis du kommer I Asnæs Centret, så arbejder jeg hos optikeren, så kom endelig ind en dag du kommer forbi. Ja Dragsholm slot er magisk....så meget historie....og så Fantastisk mad....mums.

Hanne sagde ...

Ønsker jer held og lykke i de nye omgivelser. :-)