søndag den 18. december 2011

Julemuffins

 I år er der ingen muffins kugler på juletræet, de er kommet i en gammel glas skål med gran og står på sofabordet. Det var jo Steen og Mathias der hentede træet i år og det er omkring 40-50 cm. mindre end det plejer, så der er ikke plads til det hele:0)
 Nu er der snart, meget snart juleferie. For mit vedkommende onsdag kl. 12:30 og det samme gælder for drengene, så mon ikke vi når det sidste...
Tak for besøget og på gensyn!

4 kommentarer:

Grete sagde ...

Det ser fint ud med de julemuffins. Ja det kan godt være et problem med at få alt den julepynt på træet, som man gerne vil, og måske har samlet i gennem mange år. Men så er det jo godt at være lidt kreativ, og finde andre anvendelses muligheder.

Anne Thormose sagde ...

God idé, at udstille julemuffins´ne på denne måde, i stedet for at de bare bliver lagt væk i kassen igen, nu hvor der ikke er plads på træet.
Juleferien kommer lidt tidligere her på Fyn - pigerne har ferie fra tirsdag kl. 10.40, og jeg har fra kl. 15.00 - med mindre Jan ikke er rask, for så tager jeg også på arbejde onsdag.... ;o)

Royal sagde ...

Every book is a quotation; and every house is a quotation out of all forests, and mines, and stone quarries; and every man is a quotation from all his ancestors
Flats in Pallavaram

Netti sagde ...

Rigtig glædelig jule til dig. De muffins har jeg også og de skal nok komme på træer i år :)