lørdag den 3. december 2011

1,2,3 stk Oilily

 Ditte, Linus og jeg startede dagen med en rigtig hyggelig tur til marked i det gamle Føtex i Hjørring, hvor der var alt mellem himmel og jord. Her fandt jeg Oilily tasker også var det endda de gamle farver og mønstre som jeg bedst kan lide:0) Der var også nogle af de nyere, men de er lidt mørkere og næsten farve løse. Ihvertfald fandt jeg disse tre til den nette sum af 100,- hvilke ikke engang er halvdelen af prisen for den lille.
 Også fandt jeg to store House Doctor dåser som jeg havde kigget på flere gange, men som desværre var væk da jeg bestemte og købe dem. Det er et par år siden de fandtes.
 Syntes farverne og mønstrene er rigtig flotte!
Nu skal der gøres lidt rent og pyntes lidt til jul. Jeg er vist lidt bagefter i år, men mon ikke nok vi når det hele. I eftermiddag skal vi en smut til Ditte og familie og smage de berømte juleboller:0)

Hav en rigtig dejlig weekend og på gensyn!

4 kommentarer:

Pia sagde ...

Hold da helt op du har været heldig - sikke nogle kup. Jeg er fuldstændig vild med taske-farverne/mønstrene.

Jette / ma11edina sagde ...

Det kalder jeg da et taskekup!! Helt vildt billigt, selvom det er brugte tasker! Som dig er jeg også mest til de oprindelige skrappe farver og ikke de nye mere dushede og mørke farver...har en knaldrød, og den er jeg glad for :)) God weekend.

Ditte sagde ...

Tak for hyggelig formiddag. må sige du gjorde et kup med de tasker, og dåserne er mega fine.
rrrrrtrtrtrtttttttttttttttttttttttttttttttttttt (der sad lige noget mellem r og t tasten) *GG*
Nå, jeg må over og ælte juleboller, håber de bliver uden hår.... Vi ses ;)

Merete sagde ...

Super køb ;0)