søndag den 27. november 2011

Greengate, Tilda og jule orkide

 I sidste uge var vi en tur i Ålborg, hvor jeg var en tur i Living Trend og livsstil og hente nye tallerkener og måtte lige have lidt jul til køkkenet med hjem:0)) Jeg havde godtnok købt viskestykket med stjerner, men jeg kan rigtigt godt lide det, så der kom et ekstra med hjem.
 Den store dåse er ra Tilda og bliver lige om lidt fyldt op med vanillie kranse.
 Den eneste butik der solgte Greengate i Hjørring er nu desværre lukket. Ikke fordi de havde meget Greengate, men de havde en smule som var bedere end ingenting. Jeg var inde forbi i sidste uge og købte et par salt & peber sæt med hjem. Jeg havde godtnok et rødt sæt og det var ikke meningen jeg skulle have 3 sæt, men de var nede i 36,- incl. bakke, så nu er der til når der er gæster også.
 Disse to små julemus er netop flyttet ind hos os og bor på boghylden.
 Også lige et billede af min nye smukke og kæmpe store orkide som jeg fik af drengene igår. Jeg har godtnok mange orkider, men en med så mange skud, det har jeg ikke og har aldrig haft. Den er jeg glad for!
Idag skal vi alle ned og vaccineres, vi smutter nemlig en lille tur ned i varmen om 11 dage! Det er vist tiltrængt og dejligt og sutte væk fra alt jule ræset for en stund.

Hav en dejlig dag og tak for besøget!

2 kommentarer:

Annette sagde ...

Super dejlige ting du har købt, men hvor er billedet af tallerknerne? Måske man skulle ha' sendt en bestillingsseddel til dig, nu der er mega nedsatte greengate ting i Hjørring.

Ferie... bla bla bla bla bla (misundelse er en meget grim ting)

Anne O sagde ...

Skønne ting du har købt dig og rigtig god ferie ;0)