onsdag den 29. juni 2011

København
I lørdags tog micki og jeg turen ind til København, stod af ved Nørreport og gik turen hele vejen gennem strøget. I Købmagergade ligger en dejlig, dejlig butik som hedder Plint. Her er er lille klip herfra;-)Masser af farver fra bl.a. Rice og Greengate.
Micki ville gerne en tur i rundetårnet og selv om jeg har været der flere gange, var det nu en rigtig hyggelig tur derop:-)


Søndag tog vi mor, Bobby, Pernille, Oliver, micki og jeg en tur til Dragør havn og fik en is og ellers nød den gode udsigt.Inden hjemturen gik vi gennem den gamle by del, det var godtnok hyggeligt!
Og til allersidst et billede af lille dejlige Oliver som nyder en kæmpe flødebolle:-)Inden hjemturen skulle bilen lige tankes og det gjorde jeg herfra mens jeg stod og kiggede op på min gamle lejlighed på 11. Sal.- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Jayne sagde ...

Lyder som en hygge tur til kbh :-) Og kan se at du har boet i rebæk... sjovt, Jeg er opvokset i Gildesager lige overfor...


Fortsat hyggelig dag :-)

Linda sagde ...

Hej Sofie.
Plint butikken finder du også i Århus på strøget lige ved siden af salling og i Asperup på Fyn her har gårdbutikken åben hver lørdag og søndag , check deres hjemmeside:-)
www.plint.dk
I gårdbutikken plejer der at være gode % :-) c',)
God weekend
Linda