lørdag den 19. maj 2012

Med Poul Thomsen i skoven..
Ja det kunne man måske blive fristet til og tro, med dette indlæg i bedste Poul Thomsen stil... Jeg har dog ikke forstand på særlig mange af dyrene:-) hver eneste dag går Loui og jeg denne tur i skoven, sand balsam for sjælen og et par timer ene og alene med dejlig fuglekvider. Men idag mødte vi utroligt mange dyr på vores vej.. Udover hestene på marken som havde fået de skønneste føl kommer her nogle af de andre.


Først mødte vi en kæmpe mega bille.. Aner ikke hvad den hedder, men den var stor.. Meget stor!


Så kom der en lille skovsnegl, en af de kendte sorte..


Herefter krydsede Søren snegl vores vej..


Hvorefter vi kort tid efter blev mødt af en slange.. Den lå helt kryllet sammen og jeg var lige ved at træde på den.. Den blev forskrækket, men jeg nåede dog et billede:-) ved heller ikke hvad den hedder?


Så kom der en kæmpe ulækker rød skovsnegl.. Måske en dræber snegl?


Og til sidst kommer her Loui som nyder turen i skoven ligeså meget som mig;-)


Det var alt for denne gang.. Nu glæder jeg mig bare til micki kommer hjem igen imorgen aften.. Fortsat god weekend;-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

Heidi Ann sagde ...

Ha ha Sofie. Skægt indlæg. Den der slange tingest tror jeg er en stål orm. Hvor er det skønt at læse dine indslag igen, og se og læse at du har det godt.

Heidi Ann sagde ...

Ha ha Sofie. Skægt indlæg. Den der slange tingest tror jeg er en stål orm. Hvor er det skønt at læse dine indslag igen, og se og læse at du har det godt.

morkreativ sagde ...

Jeg er også ret sikker på det er en stålorm... "et slangedyr" som min søster sagde da vi mødte en og hun troede hun skulle dø... Hyggelig hun du har fået dig.

10na sagde ...

Sikke mange af skovens dyr, der ville hilse på jer. Kan godt forstå du nyder den gå tur, det ser SÅ skønt ud. Havde egentligt helt glemt Poul Thomsen i Dus med dyrerne ;o). God søndag til dig.
KH 10na

Heidi sagde ...

Skønt at se dig her i blogverden, og lyder til du har det har det skønt.. Sjove billeder og gisp en slange, har aldrig set en hugorm eller hvad det er før - godt det ikke var mig gggg
Bliver skønt at få sønnik hjem, altid dejligt at få dem hjem igen :)

Rigtig god søndag Knus