fredag den 18. maj 2012

Greengate Stars og et lille projekt

 Jeg er egentlig ikke vanvittig imponeret over Greengates nyeste katalog, men den grønne latte kop er dog derfra. Ellers er stjernerne fra sidste katalog.. Jeg syntes de drejer en smule i en anden retning mht. stil, spændende og se deres næste kollektion om anelserne er berettiget, eller om det måske bare er denne gang der ikke lige er så meget for mig. Det er ellers nok første gang nogensinde der er kommet et katalog hvor jeg ikke siger WOW..

Jeg fandt med stor glæde en butik i Hørve ret tæt på hvor vi bor som har Greengate, men hold da op, det er dyrt der... 239,- for en kande og 75,- for latte kopper. Samme ting koster 199,- og 60-65,- andre steder. Men i Asnæs centeret ligger en fin lille butik som forhandler PIP studio samt Greengate. De har ikke kæmpe udvalg, men almindelige priser også kommer der jævnligt nyt..
 Vi er gået igang med Mickis nye værelse.. SÅ dejligt man har en murer også en god en af slagsen, for jeg syntes det ser en smule uoverkueligt ud..:0) Alle vægge skal pudses og ellers stå rå, dog skal de males hvide.. På gulvet skal der ligges klinker..
Jeg glæder mig rigtig meget til og se resultatet og ikke mindst til Micki kan komme på plads og vi kan få tømt lidt flere kasser;0)
Det var alt for denne gang.. Micki er i Hjørrig hos sin far denne weekend, så der har været lidt stille og jeg glæder mig allerede til han kommer hjem igen søndag. Idag kigger Annette en tur forbi, det blir dejligt..

Tak for besøget og på gensyn;0)

3 kommentarer:

Betina sagde ...

Hejsa :O)

Det er lidt sjovt at du er flyttet derover, der plejer vi at holde ferie min svigermor har et sommerhus i Asnæs og jeg kender godt den butik der ligger i Centret den er rigtig sød og det er en dejlig stor netto der ligger der. Om Sommeren er der et rigtig godt loppemarked i Vig om onsdagen og lørdagen. På en rigtig dejlig sommerdag skal i prøve at køre til Rørvig og fange krebs ungerne elsker dette ja jeg kunne blive ved:O) men pøj pøj med det hele. Klem Betina

Hellemor sagde ...

Hej Sofie. Dejligt at se og høre at du er faldet godt til på SJælland og igang med diverse indretningsprojekter. Det må være dejligt at have en håndværker i huset - tænk hvilke projekter man kunne få lavet!!

Søde ting du har købt.

God weekend.

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...

Hvor ser det fint ud, det skal nok blive godt.

Så har du jo ikke langt til Hundested, det bare en tur med Rørvig færgen,. så er du i min fødeby:-)

Ha´en dejlig aften

Knus Susi