tirsdag den 1. februar 2011

Gave med posten

 Idag da jeg kom hjem fra arbejde, lå der en dejlig pakke til min i postkassen fra Susi! Er den ikke dejlig??
 1000 tak Susi;0)
Også til vores dejlige lille Capone. Igår var vi jo atter ved dyrlægen med ham og her valgte vi og stoppe behandlingen med hans eneste og dårlige øje, for det hjalp desværre overhovedet ikke. Som det er lige nu er han MEGET dårlig til og se det kommer kun til og gå en vej, det kan desværre ikke fjernes eller opereres væk! Øv, øv... Men så længe han har sit livsmod og ikke er i smerte med sit øje er det forsvarligt han bliver hos os.

Tak for besøget og på gensyn!

5 kommentarer:

mumi sagde ...

sikke nogle fine ting du vand :-) og stakkels hundebasse, dejligt at han er glad men av av :-(
knus

Engel sagde ...

Kære Anne-Sofie.
Hvor er jeg ked af det på jeres venge... Capone er jo blevet en stor del af jeres familie - og vil altid have en stor plads i jeres hjerter. Jeg er sikker på, at han kan klare sig længe med jeres kærlige omsorg og nærvær... Og både døve og blinde hunde kan leve helt fint, hvis bare man tager et par hensyn :o)
Kæmpe knus Engel

Hellemor sagde ...

Åh, Sofie. Jeg håber rigtig meget at Capone får flere gode år hos Jer og I finder en måde at hjælpe ham. Han er så dejlige en hund.

Dejlige sager du har fået med posten og lige i den stil.

Anne O sagde ...

Kære Sofie, tillykke med gaven. Jeg skal lige høre dig hvad det prikkede papir på forrige indlæg hedder? Knus Anne

Anne O sagde ...

Kære Sofie, Tak for dit svar vedr. det prikkede papir - syntes simpelthen at det er så sødt, så nu har jeg fået det bestilt, så jeg kan komme i gang med nogle indbydelser. Knus Anne