onsdag den 25. februar 2009

Sneak A Peak fra kælderen;0)

Næsten hver eneste dag strømmer der nye varer til i butikken fordi vi jo skal være klar til Ejsing om lidt mere end en uge:0) Her kommer lidt billeder fra butikken...
Det er ikke alle varer der kommer i web shoppen før EFTER Ejsing, så til jer der ikke kommer her i butikken eller forbi i Ejsing må i desværre have lidt tålmodighed:0)

Så er der glædeligt nyt til alle stempel elskere... Alle farver i Distressing ink er igen på lager.

Jeg fik en dejlig nytårs gave af min søde venninde Ditte, det var de dejlige og længe ventede papirer fra October Afternoon. Et lille stykke af det ene gik til dette kort.


Til sidst et meget enkelt layout fra en af vores ferier til Rinkenæs. Lige disse billeder stammer helt tilbage fra 2005 (det er Micki der sidder på hug med sutten) Det var meningen den store store cirkel med håndtag skulle være et forstørrelse glas, men jeg kan nu se, det mere ligner en stegepande:0)
Og så er der ikke mere at sige... Allerede onsdag igen! Jeg fatter simthen ikke hvor tiden bliver af, men der kan jo kun være den forklaring, at vi er glade og har det godt i hverdagen. Ellers ville tiden snegle sig afsted.
Tak for besøget og på gensyn;0)

9 kommentarer:

Dittepigen sagde ...

Jeg vil også med til Ejsing ;0(
Synes nu godt man kan se det er en lup på dit fine LO, god ide. Er vild med kortet, og papiret ved du jo godt at jeg forguder. Du har helt ret i det med tiden der går, og selvom jeg er utålmodig i disse dage, må jeg indrømme at her går tiden også hurtigt, så det varer under ingen omstændigheder længe inden lillebror kommer. Knus og god onsdag

Helle Sahl sagde ...

Ejj..det ligner da helt klart en lup. Det var da det første jeg tænkte. Smader god idé. Det er virkelig fint.

Elsker når der er billeder fra butikken. Selv om jeg var forbi igår.

LaChris sagde ...

Ha ha, du kan da selv være en STEGEPANDE ! Den tanke faldt mig slet ikke ind...synes da helt klart det ligner en lup :O) Flot LO er det i al fald, stegepande eller ej !

Jeannette Lauridsen sagde ...

Sikke alle de super lækre ting du har fået i butikken. Mit store ønske er at lære og farvelægge mine stempelaftryk med distress. Jeg bruger akvarel farver, men er aldrig rigtig tilfreds med resultatet.
Dit LO er rigtig god. Jeg synes også helt bestemt det ligner en lup. Dejlige farver og god opsætning. Super :0)

Karina sagde ...

Flot layout og kort. Jeg elsker OA og dit kort er bare for lækkert..
Jeg er stadig ked af at der er så langt til Hjørring for din butik ser så spændende ud.

Jette / ma11edina sagde ...

Ih...de varer ser for lækre ud - glæder mig endnu mere til Ejsing :-). Altså, jeg kunne straks se at det skulle være en lup - og at den virkede, for uff sikke en krabbe!! Hader dem fordi de minder om edderkopper synes jeg ;-)
Wow et smukt kort - og lækre papirer, forstår gode du er glad for det!
VI ses jo snart ;-)

Elly sagde ...

It's hard to understand what your story is about, but if I'm correct I think it's about your shop and a beautiful gift. The only thing I understand right is your lovely l.o.!

Netti sagde ...

ltså jeg tænkte nu på et forstørrelsesglas da jeg så dit layout..det er rigtig flot og smart effekt med forstørrelsesglas-
set.
Hvor ser din butik lækker ud. Jeg glæder mig til at handle hos dig i Ejsing.

madamtridse sagde ...

Et rigtig flot LO du har lavet. Jeg tænkte altså ikke stegepande da jeg så LO'et. Men den kunne jo ende på en.;)
Alfabetet er kanon flot.:) Et skønt kort. Lækkert papir og pynt.
Det er godt du har nogle billeder fra butikke nu når du ligge så langt væk fra Amager. :)
Du må ha' en rigtig god aften.