lørdag den 21. juni 2008

Hjemme igen

Sikke en dejlig uge vi har haft;0) Det eneste der er at klage over, er at den som ferier altid har det med at gøre, ender alt for hurtigt! Børnene var i poolen næsten konstant og for Steens og mit vedkommende endte det også med temmelig mange ture i poolen i løbet af sådan en dag, ellers smeltede man simpelthen væk...
Mathias brugte hver en krone af hans lommepenge på nyt look! Armbånd, (hele 6 af slagsen) ur, halskæder, tørklæde, kasket, ring og nyt tøj. Heldigvis kunne man få meget for 400 danske kroner i Bulgarien:0)

Jeg tog en hel del billeder af drengene, da de var ude og "ride" en tur. Syntes simpelthen bare de var så søde:0)

Dette her er et af mine ynglings billeder og det skal helt sikkert scrappes! Vi var en tur i luft ballonerne i baggrunden og sikke en udsigt... Vognene blev på skift stoppet mens man var i luften, så man rigtig kunne nyde synet og tage nogle billeder.

En sjælden ting er billeder af mig og børnene, det er som regel mig som fotografere. Derfor er jeg også rigtig glad for dette billede af mig og mine to guldklumper:0)
Det er lidt svært og forstå, at for ca. 8 timer sad man og spiste og svedte i Bulgarien og nu er man hjemme, fryser og er ved og blæse væk...
Der var ikke mulighed for at komme på nettet i Bulgarien Vi havde ellers taget bærbar med, men børnene brugte den så i stedet til at se et par film inden sengetid. Det betyder også, at jeg slet ikke har kunne besvare mails. Hele 91 af slagsen lå i min indbakke nu da jeg åbnede computeret og jeg går straks igang med og besvare:0) Jeg kan desværre ikke love, at jeg når dem alle nu i aften, men alle skulle gerne have fået svar i løbet af dagen imorgen.
Alle ordre i webshoppen vil blive pakket og sendt mandag;0)
8 kommentarer:

Lone sagde ...

Lyder til at I har haft en rigtig dejlig ferie og batterierne igen er fuldt opladte. Velkommen hjem, glæder mig til at se ferien scrappet.

Netti sagde ...

Velkommen hjem til det blæsende Danmark :o) i ser ud til at have haft en virkelig god tur.
Sjovt at du skriver at den gik alt for hurtigt - jeg sad lige og tænkte da jeg så dit indlæg..hjemmme igen? er de kommet hjem før tiden, de er jo lige taget afsted :o)

Rikke Eskildsen sagde ...

Velkommen hjem :0). Det lyder som en skøn ferie.
Tak for den fine præmie og overraskelsen, og til Ditte for at sende den :0).

Heidi sagde ...

Velkommen hjem igen til det vi kalder sommer i danmark :o)
Ser jo ud som i har haft helt kanon ferie og glæder mig til at se "scrap" fra ferien :o)

Linda sagde ...

Sikke gode billeder i har fået taget - det ser ud til og lyder til at have været en god ferie.
Vejkommen hjem igen :0)

Dittepigen sagde ...

Dejligt at se dig blogge igen - har jo savnet dig både her og IRL. Ser ud som om i har haft en rigtig dejlig ferie i skønne omgivelser, glæder mig til at se flere billeder og høre mere om hvad i foretog jer. Synes drengene ser herlige ud på hver deres æsel. Vi ses snart. Knus

Anonym sagde ...

det lyder bare rigtig dejlig tur :) bare det var mig.

Hilde sagde ...

wow, ser ut som dere har hatt en flott ferie!!

Her jobber vi enda, ferie om en uke.. Det skal bli godt.. Men etter at jeg åpnet butikken, er det jo og en fryd å gå på jobb.. elsker det simpelthen.
I dag reiser min yngste sønn på ferie i Danmark med en venn.

ha en god helg!!
og god sommer!!
Digger dine muffins forresten!!