mandag den 10. marts 2008

Veloverstået convention

Sikke en dejlig dag på convention i Skive, og sikke dejlige piger jeg har her i kælderen! Uden jer ville der have været kæmpe kø... Rikke, Heidi Ann, Ditte & mig stod sammen de første tre kvarter, derefter 3 de første to timer, og såå var det til og følge med:0)
Men 1000 tak til alle jer, alle kunder og ikke mindst til Sabina for denne dejlige dag;0) Her er lidt af hvad jeg købte ind lige inden lukketid.
Jeg har godtnok Silhouetten, men syntes indimellem det er hurtigere og hive Big shoutten frem og hurtigt lige lave en lille udstandsning, og denne flotte doodeling bruger jeg ret meget. Og ja, myrene har jeg haft før og endda selv i butikken, men var så "dum" og sælge den. Her er den så tilbage i kassen hos mig:0)

Og det bedste af det bedste!!! 4 nye træ stempler fra Wipper Snapper, og de er bare åh så dejlige... Og hvor var det simpelthen bare svært og vælge mellem alle dem:0)


Et hurtigt lille kort uden de største detaljer af et af mine nye stempler. Selv om jeg egentlig har haft travlt med at få kælderen til at ligne en butik igen og egentlig burde have haft lavet biddrag til Scrapqueen... Jeg kunne bare ikke lade være med at prøve de dejlige nye stempler...10 kommentarer:

Dittepigen sagde ...

Selv tak, Sofie. Du ved jeg er enig i at det blev en rigtig god dag. Og sikke en premiere for en jysk convention-godt gået til Sabina og medhjælpere. Og Sofie - tak for den herlige underholdning på vej hjem i bilen, hold op som vi kan "scrappe"

Dittepigen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
rnielsen79 sagde ...

Sikke et lækkert kort Sofie. Og tak for kurset og god service i butikken. Jeg glæder mig til at afprøve den der Henzo lim og stemplerne fra din butik :-)

lam sagde ...

Selv tak, Sofie. Det var som altid kanont hygggeligt at få snakket sammen og jeg er glad for det gik godt med biksen.
Som altid et super lækkert kort

netti sagde ...

Hej Sofie.
Det var superhyggeligt at møde dig igen - også selv om du slår :o))
Du havde vildt mange lækre ting i butikken og jeg glæder mig til at komme op og hærge den i sommerferien.
Superlækkert kort du har lavet og lækkert stempel som jeg jo også købte.
Hilsen
Anette - nu uden lighter :o)

Scrapkatt sagde ...

Vilka fina kort och LO´s du gör!! Kortet med hunden i hundkojan var verkligen sött! Här kommer jag titta in fler gånger.

Tusindfryd/Dorte sagde ...

Hej Sofisen *S*

Hmmm.... efter grundig indoktrinering fra Rikkes side, er jeg nu begyndt at interessere mig en SMULE for scrap-verdenen og har meldt mig ind i diverse fora. Rigtig flot kort du har fået lavet - mon jeg lærer det engang...

Kh Dorte fra Privaten

Jannet sagde ...

Sikke et SKØØØØNT kort. det er da nogle super skønne ting du fik købt, er især vild med stemplerne fra Wipper Snapper

Jette / ma11edina sagde ...

Igen et rigtig lækkert kort fra din hånd! Og tak for et super farvelægningskursus - scrapaften i Holstebro på torsdag står i kort-stempelfarvelægnings tegn LOL! Også tak for de lækre varer - du har SÅ mange lækre ting i shoppen!

Charlotte Ravn sagde ...

Tak for sidst, det var hyggeligt med lidt selskab ude i kulden :)
Super lækre sager du købte og dit kort er jo som altid super flot! Du kan bare det der!
Jeg skal nok få sendt det aftalte til dig, har bare ikke lige haft tid endnu!