lørdag den 29. marts 2008

Nye kort og forår i hjemmet

Dette kort er malet med distressing ink og jeg syntes det er så dejlig forårs agtigt:0)
Et enkelt og hurtigt konfirmations kort. Stemplet er malet med både akvarel og distressing ink.

Så var jeg i sidste uge på "rov" i Netto og købte disse søde urtepotter. Længere nede kommer lygter og æsker i samme farver.

Elsker bare dette dejlige retro køkkenur, det passer perfekt til Greengate og Tilda farver/stil. Steen er knap så vild med det som mig. Men det er lige nøjagtig sådan et ur som dette jeg vil have hvis jeg skulle have nogen og nu er det MIT og hænger i vores køkken:0)Så kommer en masse forskellige sofa puder som er syet af noget af det stof Ditte og jeg købte på vores tur til Ålborg forrige tirsdags.Dejlige farver syntes jeg:0) Det trænger man virkelig til efter en lang mørk vinter.


Herunder er så lygterne og æskerne som også er fra Netto. Jeg købte også lygterne i lyseblå og æskerne i andre farve kombinationer, da jeg ikke kunne bestemme mig...


Rigtig god weekend til jer alle og tak fordi i kiggede forbi;0)


6 kommentarer:

netti sagde ...

Jamen det er jo lige Sofie-farverne :o) det ser supergodt ud!!
Rigtig flotte kort du har lavet. De er SÅ flotte farvelagte og opsætningen er superflot.

Rumlebumle sagde ...

Flotte kort, skønne ting.. Ja alt i alt en misundelig fornøjelse at komme her forbi.. :D

Anne Bente sagde ...

ejjj hvor er det dog en masse lækkert, og så skønne farver:)

Sarah sagde ...

Dejligt med noget forår i boligen. Så godt på de urtepotter i Netto - men viste at kæresten ville rynke på næsen når jeg kom hjem med dem. Tilgengæld har jeg et ur magen til (*i køkkenet) og det er han helt godt tilfreds med.
Fine kort...

Dittepigen sagde ...

Er vild med det øverste kort, rigtige dejlige farver. De der puder...ej pjat du ved jo godt jeg har en nøjagtigt magen til den med de små blomster. Men ved du også at jeg har sådan et ur, bare i hvidt?? Mon vi var tvillinger i et tidligere liv?
Skal til Skagen om lidt, Torben er nok oppe hos dig i dette øjeblik og hente trailer. I Skagen er en lækker butik "Den blå appelsin" og håber jeg er heldig at kunne lokke Karoline og Torben en tur med derind, de har nemlig Greengate.Knus fra mig til dig og god mandag

Anonym sagde ...

hvor er de bare flotte de puder der, og super lækre ting du har fundet i netto. Og de kort, de er også super søde :)