fredag den 21. december 2012

Vi nåede det skam
Trods flytning mm.. Nåede vi at julebage også.. Det hele er faktisk klar lige med undtagelse af en mindre detalje.. Et juletræ..! Det er ikke let når man ikke har en bil, de sælges simpelthen ikke i byen. Så hvis nogen har set et sted i Hjørring centrum så sig endelig til.. Tiden er ved at nærme sig. Lukker øjnene og håber det står udenfor min dør imorgen tidlig..


Vanilje kranse er bagt efter Mette blomsterbergs opskrift. I efterårsferien var vi på besøg i hendes skønne butik og her købte jeg mandelmel til formålet og lakrids pulver til chokolade/lakrids mandler. Og de kan virkelig varmt anbefales..!


Julekortet er lavet til Picturing the World december udfordring. Kig forbi du kan sagtens nå at være med, der kommer nye udfordringer helt ind til jul ;-)

Rigtig glædelig 21. December og tak for besøget ;-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

Sine sagde ...

Mmm.. De ser lækre ud.. Noget mere velformede end mine.. :D

Dorthe ◕‿◕ sagde ...

Uha de ser lækre ud ◕‿-
Hav en rigtig god dag ◕‿◕

Annette sagde ...

Mmmm hvor ser de gode ud. Vi har kun nået at lave dutkager og havregrynskugler. Skulle gerne nå lidt mere, samt lave konfekt. Men nu må vi se, for jeg har fået mig engang influenza, men er stadig på job. Så håber at kunne komme under dynen senere idag.

KNUSER

KFE Design sagde ...

De smager med garanti lige så godt som de ser ud. Håber at du får et juletræ - om det lige selv finder vej til din hoveddør, ja det er jo et spørgsmål. God jul

Netti sagde ...

Smukt julekort du har lavet. Jeg håber at du finder et juletræ for du skal nok ikke regne med at det står udenfor døren i morgen :)
Fortsat god 21. december :)