torsdag den 30. august 2007

Micki går i mors fodspor

Micki har altid været helt vild med heste og har kunne stirre på dem og kæle for dem i timevis. Han har længe plaget om at få lov at gå til ridning, men jeg syntes at den ene time om ugen uden alt hyggen ved siden af var for lidt, så vi har lejet en hest og har ham som vores egen. Han står et fantastisk sted som hedder Langager. De heste intersseret kan se mere på www.langager-heste.dk

Robin er en forvokset shetlands pony og er noget af det sødeste og en fantastisk begynder pony. Han er rigtig god ved Micki og er allerede glad når han kommer.Micki børster og børster, og Robin bliver bare så fin og nyder det rigtig meget. Bagefter får han hovene smurt ind i hovfedt.

Det er ret svært og få Micki med hjem igen! Flere gange vender han tilbage for liige og give Robin en gulerod og en farvel knuser og på vej hjem gør han ikke andet end at fortælle han allerede glæder sig til næste dag... Og jeg er jo kun glad for at komme med, jeg er jo nærmest opvokset med heste og startede med at ride da jeg var 3 år. Håber at komme igang igen.5 kommentarer:

Diana sagde ...

Ahh, hvor skønt med egen hest. Mine unger har heldigvis en faster med 5 heste, så hun tager sig af alle pligterne med mugning, fodring osv og så kan vi bare hygge os med ridningen. Den hest min datter rider på har nogenlunde samme højde og drøjde som jeres, hyggeligt :0)

Kit sagde ...

Hvor dejligt ... og hvor de hygger sig. Du har ret Sofie ... den er rigtig sød og selvfølgelig også rytteren ;)

Dittepigen sagde ...

Hvor ser han dog sød ud ham Micki, i sine fine ridestøvler og flotte hjelm. Robin er nu heller ikke så værst. Personligt er det jeg allerbedst kan lide ved en hest, den lyd den laver når den tygger.
God weekend fra Ditte

Anne sagde ...

Hvor dejligt at han kan komme ud og ride! :-) De er bare søde sammen de to!

Linda sagde ...

Hvor er han bare cute - og hesten også. En fantastisk hobby, hvor ungerne virkelig er nød til at tage et ansvar, de billeder vil du se tilbage på med et smil om mange år.