torsdag den 21. februar 2008

Min ynglings farve

Det skal slet ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker lyserød:0) Dejligt farven er ved og komme frem igen. Stemplet er også et af de nye i serien fra Magnolia. Blomsterne er Sprite fra Prima som er blevet sværtet og blevet udsat for lidt glimmer. Stemplet i baggrunden er et af dem jeg er allermest glad for og er en gave fra Sue fra GypsyQueen.
Billetterne er købt af Hilde fra Norge. Jeg faldt for dem med det samme, syntes de giver en fin lille detalje. Motivstemplet er farvelagt med Akvaral blyanter af flere omgange.
13 kommentarer:

Majer sagde ...

Ja så er det jo heller ikke nogen hemmelighed, at jeg kan blive helt skræmt af farven lyserød ;-) Men der ER faktisk undtagelser og du hjælper mig virkelig i den gode retning, med sådan et kort :-)

Annette sagde ...

WOW - hvor er det bare fantastisk. Jeg er jo ikke meget til lyserød, men syntes det brune og lyserøde look er helt fantastisk.
Tror jeg må prøve at lave et i samme stil.

God weekend,
Annette

Dittepigen sagde ...

Jo, jeg kan skam også godt lide lyserød, og når du sammensætter det med de lækre detaljer er det helt fantastisk. Nyd resten af ferien og god weekend. Knus

piabau sagde ...

Det er et utrolig flot kort med mange fine detaljer, det er simpelthen så tjekket med de billetter,super flot er ellers ikke til lyserød men dette er flot duchet

netti sagde ...

Sikke et flot kort. Det er spækket med lækre detaljer og i flotte farver. Jeg selv er ikke vild med lyserød men her ser det så lækkert ud!

Anne Thormose sagde ...

Lækkert - lækkert - lækkert. Sofie, man kan vel ikke få lyserødt nok. ;o)

Connie sagde ...

Super, super lækkert kort. Flotte detaljer og jeg kan godt lidt det er deligt frårs lyerødt.;o)

rnielsen79 sagde ...

Hvor er de bare flotte de kort. Og de der nye stempler fra Magnolia er bare så flotte. Mon du har flere tilbage til den jyske convention:-) Farvelægge stempler over flere omgange. Hmm det er da vist godt at jeg skal på det der kursus hos dig, for jeg er da vist bare en håbløs nybegynder LOL

Charlotte Ravn sagde ...

Wow hvor er det altså bare nogle lækre kort Sofie, så ,mmange fede detaljer! Jeg elsker også lyserødt og jeg skammer mig ikke hihi!

Jorunn sagde ...

Wow, så lekkert magnolia kort! Herlige kombinasjon med lyserød og brun. Det er en av mine favoritt kombinasjoner også. :o)
Hun er jo så skjønn den lille magnolia jenta der!!

klem,
Jorunn

Anonym sagde ...

hvor er et bare super flot sofie!! jeg elsker også lyserød, og her gør du det bare rigtig sødt.

Elly sagde ...

This one is so cute! I love the colors and all the stuff you've used! Really pretty!

Mette Jensen sagde ...

Vildt flot kort - er også vild med farverne