søndag den 31. maj 2009

En manga tegner var på besøg

Igår til ScrapAmok havde vi besøg af Ane på bare 16 år og se engang hvordan hun mestre Copic pennene! Jeg syntes det er fantastisk og har tænkt mig og gå i lære hos Ane:0) Jeg fik den her af hende da hun var færdig igår og det er jeg meget glad for. Og jeg håber vi kan overtale hende til en workshop igen i nærmeste fremtid.
Jeg har lagt en lille smule billeder på ScrapAmok og der kommer flere fra den fantastiske dag, men nu skal jeg ned og gøre rent i butikken for jeg blev ikke helt færdig igår.

Rigtig god sommerdag;0)

torsdag den 28. maj 2009

VI ER KLAR!!

Ja, vi er KLAR til ScrapAmok på lørdag i Asdal sognegård! Der er væltet ind med nye monster savlende lækre nye varer hele ugen og til tider er jeg helt nervøs for jeg bliver væk nede i kælderen:0)
Der er åben for alle mellem kl. 12 og kl. 17 og jeg kan love for der er noget og køre efter... Masser af nyheder og super tilbud og et hav af glade og kreative scrappere!
Butikken er lukket imorgen, da vi pakker og flytter det hele til Asdal. Men vi har ekstra åben Mandag fra kl. 12 til kl. 14;0)
På glædeligt gensyn i Asdal på lørdag...

tirsdag den 26. maj 2009

Mindste manden er blevet 8 år

Ja det er slet ikke til at forstå, men familiens mindste mand bliver 8 år idag! Micki vil ikke holde fødselsdag for klassen, men han ville gerne have kage med. Så idag fik han muffin, saftevand, krus og fødselsdags servietter med i skole. Han har holdt fødselsdag, det skete jo i søndags i Fun Park, men 2x Bedsteforældre kommer i eftermiddag til kaffe og kage. Aftensmaden i aften bestemmes traditionens tro af fødselsdags barnet og det står idag på kartoffelmos og røde pølser:0)

Jeg smutter videre, skal nå og handle og på posthuset med pakker inden jeg åbner kl. 13:00. På gensyn og tak for besøget0)

lørdag den 23. maj 2009

The Greeting Farm


Så ligger er de dejlige stempler fra the Greeting Farm lagt i Web shoppen til forud bestilling. Stemplerne kommer hjem i juni, men for at sikre dig din farvorit i første sending er det en god at forud bestille for at sikre sig;0)
Jeg glpæder mig rigtig meget og jeg syntes, at netop disse stempler passer perfekt til Copic farvelægning.
Fortsat dejlig weekend til jer alle!

fredag den 22. maj 2009

Samme skitse forskellige motiver

Jeg har lavet 3 ens kort men med forskellige motiver. Jeg er gået hen og blevet lidt vild med de her dejlige piger og syntes de passer rigtig godt med Copic penne:0)




Til jer der er ligeså vild med dem som mig, kan jeg fortælle, at de snart er at finde både hos Dreampapers og hos Fru Hansens kælder!
Nu skal jeg ud og handle, Micki skal holde 8 års fødselsdag i Fun Park i Hirtshals i weekenden og han glæder sig sååå meget.
Rigtig god weekend og tak for besøget!

onsdag den 20. maj 2009

Nyt GreenGate...

Heidi og jeg var en tur i Ålborg nu i formiddags, hun måtte jo med ud i den dejlige GreenGate butik LivingTrend. Jeg fik lidt nyt til mit stel, så nu hjælper det selvom jeg godt kunne bruge lidt mere når der kommer gæster:0) Dugen fandt jeg på vej hjem og den passer rigtig fint til farverne og jeg fik 3m. sån den passer når jeg skal forlænge med plader:0)
Denne søde fluesmækker fra Rice kom også med hjem, den er da for sød syntes jeg!

Jeg syntes lige i skulle se den lille røde mælkekande hvor fint den passer til de potter med persille man køber i supermarkederne.
Nu skal jeg lige lufte støvsugeren inden jeg smutter ned og åbner butikken, fortsat god dag og tak for besøget;0)



søndag den 17. maj 2009

Sikke en weekend

-Ja, sikke en weekend. Lørdag ved halv 7 tiden lyder der det største skrig og skrål fra haven... Mathias tog det største "bungijump" ud over cykel styret og landede på sin arm mens den vendte den forkerte vej. Coulotte steg, hvidløgs smør, chips, slik og hygge måtte ligge og vi kørte til skadestuen. Her sad vi så til 23.30, da vi først skulle i lægevagten, dernæst røngent også vente på en læge igen. Den var heldigvis ikke brækket, men en af de 15 små knogler som holder sammen på systemet var beskadiet noget. Mathias var godt nervøs, for der er jo badeferie om 14 dage i Bulgarien... Han blev sendt hjem med et bind om armen og ordre til at holde den totalt i ro i 10 dage, men igår formiddags blev smerterne så store, at han ikke kunne være nogen steder og vi måtte endnu en tur på skadestuen. Her tilbragte vi dennegang 2½ time og kom hjem med armen i gips. Om en uge skal vi møde op igen og tjekke om knoglen stadig er øm og er den det, skal han en tur i MR scanning og 4 uger i gips.
Pu, ha. Vi krydser fingre, ben og tæer for at vi ikke skal have gips på på ferie!

Heidi havde i fredags en dejlig tur til Sverige og hold da op, hvor blev jeg glad da hun oveni købet havde tænkt på mig! Denne dejlige prikkede mælke flaske og GreenGate brødkurv serviet er nu MIN!
Det samme er disse dejlige prikkede muffins forme, så nu skal der bages kage:0)

Og denne dejlige muffins taske, den er da for lækker! Hvor er du en "sveske" Heidi, TUSIND TAK!
Nu skal jeg i Netto og købe det dejlige sengetøj der var i avisen nu i weekenden, det tror jeg ikke jeg kan undvære! tak for besøget og på gensyn;0)

fredag den 15. maj 2009

To forskellige farvelægnings teknikker

Det første kort jeg har lavet idag er farvelagt med Distressing Ink refiler og malet med vandpensel. Papiret er fra My minds Eye.
Næste og dagens sidste kort er farvelagt med Copic penne. Jeg har dennegang brugt udelukkende karton og ingen mønster papir , det sker ret sjældent!
Nu vil jeg ønske alle en rigtig god weekend og sige tak for besøget;0)

torsdag den 14. maj 2009

Hängler kort og roser fra drengene!

Så blev jeg færdig med kortet som er lavet med stempel fra Hängler farvelagt med Copic Ciao. Papiret kan jeg desværre ikke huske hvad hedder, men det er købt hos Anne i PaperFarm, så er der brugt Prima blomster, knapper, QK blade og sværter.
Kortet indeni er lavet med papir fra K&Company og stemplet i hjørnerne er fra Prima.

Stemplet her hvade jeg lidt glemt jeg havde, det er det allerførste jeg næsten fik for snart 5 år siden. Det er lavet af Sue fra QupsyQueen.

Igår havde Steen og jeg jo 9 års bryllupsdag og drengene skyndte sig ned i byen da de kom hjem fra skole og købte roser til os for deres egne lomme penge. Jeg syntes det er så sød en tanke og jeg er meget glad for dem:0)

Vi fejrede dagen med at tage på Jensens Bøfhus til aften og børnenene glædede sig rigtig meget og blev lige "stylet" lidt op til lejligheden;0) (nej, det er ikke mig der gjorde det, det klarde han helt selv)
Fortsat god torsdag!

onsdag den 13. maj 2009

96 år

Jeg kender en rigtig sød dame som bliver 96 år! Hun er stadig super frisk , det syntes jeg er helt utroligt... Idag har jeg lavet en muffin til hende, den kunne jeg da bare slet ikke stå for da jeg så den i scrapbooking mm.

Fortsat god solskins dag til jer alle! I aften skal vi på Jensens Bøfhus med børnene og spise og samtidig fejre vores 9 års bryllupsdag;0)

tirsdag den 12. maj 2009

Tja, det var det...

Ja, det var det. Jeg har valgt, at stoppe udfordringerne "ScrapQueen 2009". efter sidste måned afstemning hvor 3 gik direkte videre fordi de havde lagt kommentarer til de indsendte layout, forstår jeg ikke når andre skal i en lodtrækning og to tilfældige ryger ud. Egentlig har jeg aldrig syntes om en lodtrækning om at ryge ud, det virker noget uretfærdigt.
Og at man går direkte videre fordi man har lagt kommentarer, syntes jeg slet ikke har noget med udfordring og scrap at gøre. For mit vedkommende, syntes jeg man bruger rigtig meget tid på computeren hver eneste dag og det er en af grundene til, at jeg ikke selv kommentere konkurrence bidragene. Det kan man til gengæld gøre bagefter på hver deres blogs, hvor jeg til gengæld jævnligt kommer på besøg. Jeg har ikke engang selv holdt øje med kommentarer til mine egne bidrag på Flica kontoen, for mig har det ikke været vigtigt.

Jeg er ihvertfald sikker på ikke at komme til at kede mig, for der er rigtig mange spændende udfordringer rundt omkring og jeg vil helt sikkert hoppe med på nogen af dem, det er sjovt og lave noget man ellers ikke ville have gjort.

Idag skal jeg have lavet dette kort færdig til et fødselsdags kort, så tak for besøget og på gensyn;0)

mandag den 11. maj 2009

Lidt nyt fra Solbakkevej

Det har været en dejlig weekend, lidt længere end normalt pga. den ekstra fridag i fredags. Steen arbejdede både fredag og lørdag, men ellers hyggede vi os sammen allesammen i søndags.
Et billede af min nye lampe som skal hænge i gangen, syntes den var så lækker, at jeg ikke kunne lade den stå:0) Jeg har ledt efter den rigtige lampe længe, for jeg gad ikke have en almindelig en også stod denne dejlige blå sag der!

Ja, som i kan se jer der har været der, så gik turen søndag til Skagen. Det var vist på tide, drengene havde aldrig været på Grenen også bor vi endda så tæt på. Men sådan er det vist tit med det der er lige rundt om hjørnet:0)

Vi står på toppen af Danmark siger Micke, og det er jo også rigtigt for længere op kan man ikke komme. Det blæste en del, men der var ikke koldt. Vi tog "sandormen" op til spidsen, det syntes drengene rigtig godt om og der var rigtig "røre" i havet, det var lige sagen:0)

Der er ikke noget scrap at vise denne gang, jeg er ved og forberede vores crop 30. maj og udover det igang med 80 bordkort med QK figur på, så det er noget af et samle arbejde...
Tak for besøget og på snarlig gensyn.

lørdag den 9. maj 2009

3 nye kort...

Første kort er lavet med Hänglar stempler, den ovale scallup cirkel er lavet med Spellbinders på min BigShot og stemplet er farvelagt med Copic.
Stempel motivet blev en lille smule hævet med 3D puder.

Næste kort er også farvelagt med Copic penne, blomster er fra Prima, stemplet ved jeg desværre ikke hvad hedder, det er et aftryk jeg har fået af søde Joan til sidste forårs crop:0)
Sidste kort idag er helt enkelt og ikke andet end farvelagte Magnolia blomster og et tekst stempel. Kan godt lide helt enkelte kort indimellem.


Nu vil jeg ud og handle og hjem og bage lidt tror jeg.
Tak fordi du kiggede forbi;o)

fredag den 8. maj 2009

Copic Ciao & Æble grene

Første forsøg med stempel motiv farve lagt med Copic penne. Det kræver lidt øvelse, men sjovt og prøve noget nyt!
Faver der er brugt:
Elefenten
C-7
C-5
C-3
C-1
Blomsterne
Y-15
Y-17
Fødder & skygge
E53
Sommerfugl
E53
R22
R53
I formiddags fik jeg gjort rent og bagefter gik jeg en tur i haven efter grene fra æble træet som er ved og sætte de dejligste blomster! Det hygger sådan herinde i mormors gamle vaser:0)

Også en øv historie... Heidi var forbi idag. Hun er taget hjem, men hendes bil står her endnu... Onde Fru Hansen (tja, det er mig) gik ud og gav heidi`s drenge en slikkepind, de sad så pænt og ventede i bilen og lidt efter råber Johan... -Mor Emil har stoppet slikkepinden ind i det hul hvor nøglen skal sidde!
Og nu, ja der sidder der stadig en stump derinde et sted, for nøglen kan ikke drejes rundt. Hm... Det var vist en ny tændings lås!
For eftertiden spiser børn kun slikkepinde UDEN FOR BILEN!
Fortsat god fridag og til Heidi. -Jeg skal nok passe godt på din bil;0)


torsdag den 7. maj 2009

Copic prøve

Uha, det kribler i fingerne, men jeg har desværre ikke haft rigtig tid til og sætte mig ned med dem endnu. Men jeg skulle lige hurtigt afprøve dem for at se hvordan de så ud og det gik ud over et par Magnolia blomster.
Jeg tror jeg blever rigtig glad for mine nye Copic penne og kan godt mærke, at det er nødvendigt at have mange nuancer for at lave et "farve spil". Såå... jeg ved godt hvad jeg ønsker mig:0)

MANGE FLERE COPIC PENNE

Nu vil jeg se om jeg kan få tid til og lege lidt med dem idag;0) Rigtig god store bededag og tak for besøget!


onsdag den 6. maj 2009

Copic Ciao


Fra imorger er der 144 forskellige dejlige farver i Copic Ciao pennene! Jeg glæder mig HELT VILDT til at komme igang...
Pu ha, der er laaang tid til. De er på vej til web shoppen;0)

lørdag den 2. maj 2009

Nyt layout og fredagens grill menu

Ihh, jeg har hyget mig med dette layout. Men det er nok ikke så sært eftersom jeg elsker alle farverne. Billedet er mig selv som lille.Papiret er My Minds eye, de store lyserøde bogstaver er lavet på Bis Shot De røde mindre bogstaver er Grunge Board malet med Paint Dappers og hvor er det bare dejligt nemt og bruge dem:0) Karton borden er lavet på Big Shot og bagefter er der limet bling på. Blomsterne er fra Prima og nedenunder er der lidt Scrappers net.
Bogstaverne fik lidt Glossy Accent bagefter og de er vist ikke helt tørre på billedet.

Der var sådan et godt vejr igår så der var igen igen en grill dag på terassen. Drengene havde begge en kammerat til at overnatte så der blev rigtig guffet!
Fortsat god lørdag;0)